|
Příspěvky uživatele - 9.142
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kadeřavost broskvoně 2024, 21.12.2023 Tak jsem z toho trochu yelen. Jeden radí síru pouze do nového roku, druhý do nalévajících se pupenů. Rád bych zvěděl pravdu, protože kadeřavost mi broskovoně každoročně decimuje přes snahu to nějak omezit. |  | Počasí, 21.12.2023 Vytahovánímse bych to nenazval, ale když myslíte... Spíš je to důkaz, že se s celerem nemusí nutně bláznit v lednu. Ještě bych uvítal jaký byl postup, přepichování a tak. |  |
|  | Počasí, 19.12.2023 El niňo je jako paní Colombová, všichni o něm mluví a málokdo = nikdo neví, o co se jedná. A už vůbec nikdo neví, co nám to přinese. Shodnem se asi na tom, že zima s nepříliš tuhými mrazy je pro naše zahrádky příznivá. Dobré je, když moc nekolísá... celý příspěvek > |  | Degustace vlastních nebo kupovaných plodů jádrovin, 18.12.2023 Dneska jsem letmo ochutnal sousedovu (mám samosběr) Madame Verté. A vypaddá to, že letos u nás dozraje. |  | Pěstování ozimé zeleniny, 18.12.2023 Napadlo na nezamrzlou zem a mrazy nebyly silné. Všechna voda ze sněhu se při oblevě vsákla, což je dobré. To zelenina klidně přežila. Prachový sníh je jeden z nejlepších izolantů. Ostatně každý rok při jarní kultivaci vyhrabu nějakou mrkev, cibuli a... celý příspěvek > |  | Pěstování ozimé zeleniny, 17.12.2023 Je to tak, v zimě ve skleníku prostě mrzne. To že květák roste je tím, že košťáloviny, zvláště jarní a salát třeba snášejí poměrně dost nízké teploty. Ale ne furt, že. |  | Skudci na pokojových rostlinách, 16.12.2023 Sprchováním rostlinám neuškodí, ale ani mšicím. Sprchoval jsem a dělal různé více či méně neúčinné kejkle. Mospilan zálivkou je jistota. |  | Skudci na pokojových rostlinách, 16.12.2023 Připravte roztok Mospilanu a rostliny s tím zalejte. Je to systemický přípravek. Když to nebudete jíst, nebezpečí pro okolí je mizivé. |  | Počasí, 12.12.2023 Vlivy určitě někdo zkoumal. Pokud jde o Barborky, ví se, že nepřemrzlé nerady rozkvétají. |  | Počasí, 12.12.2023 Tohle je to nejhorší co může být. Pletiva nevymrznou, zůstane míza a zjara to pár mínus desítek roztrhá a bude jako vždy prd. |  |
|  | Betinka🍑, 9.12.2023 Odstup, satane! Vzdal, protože zahrada je v neobyčejně blbé poloze, kde vše teplomilné, pokud není nalepeno na zeď, nevyhnutelně zmrzá. Fotky nebudou, těch pár merulí si koupím. Mimochodem, letos byla taková úroda hroznů, že jsem upatlal i trochu... celý příspěvek > |  | Olivy v nalevu - bile tecky, 8.12.2023 234.112 : mistr demagog opět perlí. Mám pocit jakéhosi dejavu, jakobych se tu před lety už s někým takovým setkal. Když přestal, měl jsem radost že už je v tahu. Bohužel předčasnou. |  | Najchutnejšia odroda zemiakov - vraný typ A, 8.12.2023 Konečně jsme dospěli k nějakému rovnovážnému stavu, když pominu výlevy některých anonymních mamlasů. Jen taková vzpomínka, draselné hnojivo pro brambory kupovali i předváleční sedláci, kteří ničím jiným než chlévským hnojem nehnojili. Bylo to jedno z... celý příspěvek > |  | Olivy v nalevu - bile tecky, 8.12.2023 234.112: dotaz se netýká mé kebule ale oliv. Něco k tématu nemáte? Například dát záruku, že jim nic není. |  | Olivy v nalevu - bile tecky, 8.12.2023 Takže jak už jsem psal, stejně všichni včetně tazatelky váme prd o co jde a tady to řešit nelze (vyhodit / sežrat). Výhodou je, že nám se přes monitor z toho blbě neudělá. Mně ale nejde do kebule, proč s tím takové caráty. Je to řádově deseti - sto... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|