Příspěvky uživatele - 9.142

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kadeřavost broskvoně 2024, 21.12.2023
Tak jsem z toho trochu yelen. Jeden radí síru pouze do nového roku, druhý do nalévajících se pupenů. Rád bych zvěděl pravdu, protože kadeřavost mi broskovoně každoročně decimuje přes snahu to nějak omezit.
Počasí, 21.12.2023
Vytahovánímse bych to nenazval, ale když myslíte... Spíš je to důkaz, že se s celerem nemusí nutně bláznit v lednu. Ještě bych uvítal jaký byl postup, přepichování a tak.
Počasí, 19.12.2023
El niňo je jako paní Colombová, všichni o něm mluví a málokdo = nikdo neví, o co se jedná. A už vůbec nikdo neví, co nám to přinese. Shodnem se asi na tom, že zima s nepříliš tuhými mrazy je pro naše zahrádky příznivá. Dobré je, když moc nekolísá... celý příspěvek >
Degustace vlastních nebo kupovaných plodů jádrovin, 18.12.2023
Dneska jsem letmo ochutnal sousedovu (mám samosběr) Madame Verté. A vypaddá to, že letos u nás dozraje. 
Pěstování ozimé zeleniny, 18.12.2023
Napadlo na nezamrzlou zem a mrazy nebyly silné. Všechna voda ze sněhu se při oblevě vsákla, což je dobré. To zelenina klidně přežila. Prachový sníh je jeden z nejlepších izolantů. Ostatně každý rok při jarní kultivaci vyhrabu nějakou mrkev, cibuli a... celý příspěvek >
Pěstování ozimé zeleniny, 17.12.2023
Je to tak, v zimě ve skleníku prostě mrzne. To že květák roste je tím, že košťáloviny, zvláště jarní a salát třeba snášejí poměrně dost nízké teploty. Ale ne furt, že. 
Skudci na pokojových rostlinách, 16.12.2023
Sprchováním rostlinám neuškodí, ale ani mšicím. Sprchoval jsem a dělal různé více či méně neúčinné kejkle. Mospilan zálivkou je jistota.
Skudci na pokojových rostlinách, 16.12.2023
Připravte roztok Mospilanu a rostliny s tím zalejte. Je to systemický přípravek. Když to nebudete jíst, nebezpečí pro okolí je mizivé.
Počasí, 12.12.2023
Vlivy určitě někdo zkoumal. Pokud jde o Barborky, ví se, že nepřemrzlé nerady rozkvétají.
Počasí, 12.12.2023
Tohle je to nejhorší co může být. Pletiva nevymrznou, zůstane míza a zjara to pár mínus desítek roztrhá a bude jako vždy prd.
Betinka🍑, 9.12.2023
Odstup, satane! Vzdal, protože zahrada je v neobyčejně blbé poloze, kde vše teplomilné, pokud není nalepeno na zeď, nevyhnutelně zmrzá. Fotky nebudou, těch pár merulí si koupím. Mimochodem, letos byla taková úroda hroznů, že jsem upatlal i trochu... celý příspěvek >
Olivy v nalevu - bile tecky, 8.12.2023
234.112 : mistr demagog opět perlí. Mám pocit jakéhosi dejavu, jakobych se tu před lety už s někým takovým setkal. Když přestal, měl jsem radost že už je v tahu. Bohužel předčasnou.
Najchutnejšia odroda zemiakov - vraný typ A, 8.12.2023
Konečně jsme dospěli k nějakému rovnovážnému stavu, když pominu výlevy některých anonymních mamlasů. Jen taková vzpomínka, draselné hnojivo pro brambory kupovali i předváleční sedláci, kteří ničím jiným než chlévským hnojem nehnojili. Bylo to jedno z... celý příspěvek >
234.112: dotaz se netýká mé kebule ale oliv. Něco k tématu nemáte? Například dát záruku, že jim nic není.
Takže jak už jsem psal, stejně všichni včetně tazatelky váme prd o co jde a tady to řešit nelze (vyhodit / sežrat). Výhodou je, že nám se přes monitor z toho blbě neudělá. Mně ale nejde do kebule, proč s tím takové caráty. Je to řádově deseti - sto... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika