|
Příspěvky uživatele - 5.83
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
voda v bazénu, 7.7.2008 Ano, než jsem měřili obsah chloru ve vodě a dávali jen tablety do plováku, tak jsme cítili chlor a mysleli si, že je vše v pořádku ale ejhle po měření jsme zjistili, že chloru je tam velice málo. Teď když jsme přidali šokovou dávku chloru voda už... celý příspěvek > |  | voda v bazénu, 7.7.2008 Problém s mléčným zákalem jsem snad už vyřešila - bylo málo chloru. Včera večer jsem použila Aquamar quick - šokovou dávku, filtrovala jsem 24 hodin a zákal se už ztrácí. PH mám 7 ale chlor je 2,5, takže čekám až klesne hladina chloru. Chci se... celý příspěvek > |  |
|  | voda v bazénu, 6.7.2008 Ahojky, máme bazén Tampa 3,05 a teď nám dělá problém bílé zakalení vody a nevíme co s tím :-(Je to takový mléčný zákal, voda prostě nemá jiskru. Koupili jsme testy - PH - 7,2 ale obsah volného chlóru jsme nenaměřili, ukazovalo to nulu. Ale voda po... celý příspěvek > |  |
|
|
|