|
Příspěvky uživatele - 9.142
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Škůdci citroniku, 19.4.2021 Zatím setrvalý stav. Kytka neztrácí listy, ale ani neraší. Takže čekám. Uvádí se, že v zimě v suchém ovzduší jsou svilušky nejčastější problém, proto ten odhad. Jinému radil, sám sobě neporadil... |  | Škůdci citroniku, 19.4.2021 Nedávno jsem se tu taky ptal. Nejspíš svilušky. Dal jsem k němu jedovatou tyčinku.
|  |
|  | Píst, válec, přidření, zadření, 16.4.2021 Ve válcích moderních strojů není žádná ocel, jen tenká vrstvička chemicky upraveného hliníku. Stačí málo a je to. Jak píše kolega výše, víc mazat a nepřetěžovat. Z nekvalitní fotky na dálku se nedá nic určit. |  | Spor se sousedem, 15.4.2021 Nejde o to, co tam roste, jde o daně. |  | Spor se sousedem, 15.4.2021 A vy víte jak to udělat? Mám na orné půdě zahradu už desetiletí a když jsem se pokoušel kdysi to nějak napravit, všichni jen krčili rameny a maximálně utrousili "ONI to nechtějí měnit, aby neubývalo orné půdy". Takže, když postavíme na sto hektarech... celý příspěvek > |  | Kdy dát do země brambory?, 15.4.2021 Na první májovou noc mají být v zemi. Platí pro Vysočinu. |  | Zlý štart za tepla u vari, 13.4.2021 Fajfka. Vyměnit. |  | Omlazení Třešně, 12.4.2021 A jste přesvědčený, že jiní pěstitelé v okolí mají možnost ošetřit proti monilii své třešně? Málokdo má doma rosič který dostříkne 5 metrů vysoko. Nehledě na spousty třešní ptačích, které (aspoň u nás) rostou v remízech. |  | Řez vrby, 12.4.2021 Po oučinku zlá rada, říkávala babička. Nač ta otázka, ty větve už tam nikdo nenamontuje. |  | Omlazení Třešně, 12.4.2021 To se dělá tak, že každoročně při sklizni se 2 -3 větve ufláknou i s třešněma, ty se dole oberou. Řezat s ponecháním tažné větve, tu je možné zakrátit. Blbě se to skrz korunu tahá dolů ale s tím se nic nenadělá. |  |
|  | Řez vrby, 9.4.2021 Já mám zkušenost, že kroucená je citlivější než běžná vrba. Dlouho to nebude vypadat hezky a pak to začnou napadat houby. Lepší je sesazovat na nějaký výhon. |  |
 |
|
|
|