Příspěvky uživatele - 9.142

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pěstování ozimé zeleniny, 28.7.2021
Prostě žádné zaručené postupy nejsou. Aktivní boj je jen s hlísticemi, ovšem nefunguje tak skvěle jak je v popise, možná vlivem špatného postupu. Cena je astronomická. Jediná funkčnost je s granulemi různého druhu, některé jsou trvanlivější, jiné... celý příspěvek >
Okurky ve fóliovníku neplodí, 27.7.2021
Možná by stálo za zkoušku zalít síranem draselným a po týdnu ledkem vápenatým.
Okurky ve fóliovníku neplodí, 26.7.2021
Jenže dědové stejně věděli houby co v té půdě je, stejně jako víme dnes. Dá se jen usuzovat podle typu půd v oblasti, převažující skladby plevelů a podobně, pokud to někoho fakt zajímá. Když ještě žili sedláci, znali svůj grunt a věděli co se kde... celý příspěvek >
Okurky ve fóliovníku neplodí, 26.7.2021
Klopušky jsou bestie, ale to by snad v postu bylo uvedené, že jsou listy poškozené. Jako děda s dědou moc nesouhlasím. Okurky podle mého dědského rozumu vyžadují výživu a to tak, že často a malé dávky je lepší, než občas velké. Poznat čeho bylo moc a... celý příspěvek >
Okurky ve fóliovníku neplodí, 25.7.2021
Tohle se občas stává na začátku plodnosti, ale teď už by měly plodit naplno. Zkuste vést a zaštipovat podle Sema, nedávno to sem někdo postnul, mají to i na webu. Zkouším letos a vypadá to moc nadějně. Je to jakási výměna obrostu, dobré je, že se to... celý příspěvek >
Plíseň bramborová 2021 - stav fronty, 25.7.2021
Čistá skalice spálí listy. Musí se neutralizovat vápnem což = Bordóská jícha. Jestli má účinek na plíseň brambor nevím.
Favorita Morettini 3, 23.7.2021
Já s tím přece souhlasím. Ale taky namítám, že v extrémně hnusných oblastech neporoste ani FM, ani nic jiného. Je to prostě teplomilný ovocný druh.
Sušení cibule, 22.7.2021
A já zas jak píšu, ihned do klecí a pod kůlnu. Je to pohodlnější. Nepřipadne mi, že by si ten delší pobyt na záhoně cibule nějak užívala.  Možná se to používá na celém světě, ale u nás to je kontraproduktivní.
Sušení cibule, 22.7.2021
Akorát to dosušení na záhonech je z padesát roků starých knížek. V dnešní době když sklidím cibuli a nechám na záhoně, přijdou lijáky, zaroste plevelem že ji pak stěží najdu a o nějakém sušení nemůže být řeč. Taky je to dvojí práce. Takže jde do... celý příspěvek >
Sušení cibule, 21.7.2021
Je spálená sluncem, upečená.
Dozrávání sklizených zelených paprik VS dozrálé papriky na rostlině, 19.7.2021
Moje zkušenost je, že červené se musí nechat na rostlině dokud neprosvěcují náznaky červené barvy. Sklizené v zelené barvě chutnají jako tráva. Bílé se dají sklidit dřív - v "technické" zralosti, ale je potřeba to vyzkoušet, aby taky neměly... celý příspěvek >
Ideální poměr živin N-P-K pro největší úrodu rajčat / paprik, 14.7.2021
Když už se tu v tom šťouráme, bylo by zajímavé vědět, jaké poměry a koncentrace se používají ve velkoprodukčních skleníkách.
Rajčata z obchodu - zajíc v pytli, 14.7.2021
To se pletete, dozrát se nechají a chuť mají slušnou. Podívejte se jak probíhá pěstování v Kožichovicích. 
Identifikace vyrustku na třešni, 13.7.2021
Tohle se tu opakuje pravidelně. Podívejte se na jiné třešně, má to každá.
Vlastní výroba nástrahy na slimáky, 13.7.2021
Smíchat otruby s drceným pevným lihem (metaldehyd, ne formaldehyd). Dávat malé hromádky na pevný podklad. Hlístice jsem zkoušel před lety, nijak výrazně nepomohly, akorát penězům z kapsy ven. Možná jsem použil špatný postup.
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika