Příspěvky uživatele - 9.142

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vytažení hřebíků ze stromu, 19.8.2021
Ne, racionální úvaha prostá zeleného šílenství. Nemá smysl o tom diskutovat, je to věc každého soudruha jak se s tím popasuje. Bohužel, až pochopí, bývá obvykle pozdě, nejčastěji z důvod věku obou aktérů. 
Vytažení hřebíků ze stromu, 18.8.2021
A) nekupovat pozemek s takovým stromem. B) porazit lípu a dát pozor na hřebíky.
Letní jablko, poraďte, 16.8.2021
Mohla by to bit Melba, nebo Red melba. Vynikající pozdně letní jablko.
Redhaven, 15.8.2021
A jak hodnotíte Fairhaven, pane PzP? Kdysi jsem někde viděl, že se doporučuje do okrajových, tak jsem to zasadil. Ochutnal jsem snad tři úrody a zdála se mi výborná, rozhodně lepší než FM3. Jiné srovnání nemám.
Plíseň bramborová 2021 - stav fronty, 15.8.2021
Já bych spíš vsadil opak. Botrytida dělá šedomodrý kožíšek, jako na kompotu nebo na chlebu.
Odchází okurka, 14.8.2021
Z bio přípravků se dá použít vše co vás napadne, nepomůže nic, poškodit může lecos. Je období plísně a okurky budou postupně odcházet, podle odolnosti a podmínek. Dají se použít tak dva postřiky (komerčními přípravky samozřejmě) ale jen se nepatrně... celý příspěvek >
Plíseň bramborová 2021 - stav fronty, 13.8.2021
Děláte předčasné uzávěry při nedostatku faktů. Pánovi do huby nevidíte, takže nevíte jakou chuť preferuje a co je pro něj sladké. Kolik toho postříkal a nastříkal taky nevíte. Vyhodit rostliny při počátku napadení je řešení, ovšem když ty rostliny... celý příspěvek >
Odrůda Admiral, 11.8.2021
Mně takhle odešly a postupně odcházejí všechny rubínové odrůdy, které jsem zasadil. Je to podle mně podpořené těžkou jílovitou půdou a drsnými podmínkami. Škoda, u nás se Rubíny vybarvují fantasticky a jsou výtečné a trvanlivé. Nemám žádnou náhradu a... celý příspěvek >
Pokus s krmením slimáků, 3.8.2021
Dík za výzkum, podle mně je to jeden z nejcenněšjších příspěvků tady v poslední době. Pokud jde o logr, sypem ho leckams a že by fungoval se nezdá. Ale tak exaktně jako vy s Feramolem jsem to nezkoušel.
Pokus s krmením slimáků, 2.8.2021
Tak že by někdo pozřel slimáka španělského i třeba neotráveného stoprocentně nehrozí. Něco už ho pozřít může, ale zajímalo by mně co. Protože na základě ekologických zákonů by to, co požírá slimáky už bylo taky přemnožené. Zatím nevím o ničem.... celý příspěvek >
Mám nový srážkoměr a chci se pochlubit, 1.8.2021
Červenec 119 mm.
Založení ovoc. sadu, 31.7.2021
Podstatné je, kolik ovoce budete schopen zpracovat a spotřebovat. Podle toho se řídí výsadba. Je třeba si uvědomit, že vysoké tvary se špatně ošetřují a sklízení. Z hlediska různorodého sortimentu a doby zralosti je dobré vysadit nízké tvary.... celý příspěvek >
Rajčata samovolné ukončení terminálu, 30.7.2021
To je zajímavý systém a myšlenka, asi to vyzkouším. Tedy mimo ponechání těch spodních listů, ty co se courají po zemi už jsem ustřihal.
Olovo zo strelby vzduchovkov, 28.7.2021
Ten dotaz je divný. Vzduchovka je sportovní zbraň a střílí se s ní do terče, za kterým má být lapač broků. Jestli ji soused používá jinak a hlavně, střílí na váš pozemek, je to nejspíš přestupek.
Pěstování ozimé zeleniny, 28.7.2021
Nutné záhony a místa, kde jsou největší škody. Cibule například není potřeba. Plošně je to nemyslitelné.
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika