Příspěvky uživatele - 9.142

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Skořápky do kompostu, 8.4.2022
Samozřejmě, rozloží se dřív nebo později v záhonu.
Jak rozložit rostliny ve skleníku?, 6.4.2022
Rajčata ve skleníku rostou neobyčejně bujně, i když je budete pečlivě vyštipovat. Bejbino mělo na konci sezóny asi 3 m, vedené pod hřebenem. Papriky rostou řekl bych normálně. Na kterou stranu co dáte je úplně jedno, pokud to nebudou okurky. Ty... celý příspěvek >
Honda startuje jen na sytič, 6.4.2022
Je ucpaný volnoběžný systém karburátoru.
Juka, 3.4.2022
Garlon
Mám nový srážkoměr a chci se pochlubit, 2.4.2022
Dík, vyhrabal jsem to. U nás (Košetice) 22 mm. Jen nevím, proč ta ctihodná z našich daní placená instituce s tím dělá takové škumprkákle. PP.
Mám nový srážkoměr a chci se pochlubit, 1.4.2022
Pane W, můžete napsat, kde na webu CHMU ty srážky hledáte? Já se nějak nechytám. PP.
Pletivo k ovocným stromům proti hryzcům, 31.3.2022
Proti hryzcům je nejlepší opatření dobrá vesnická kočka. I když je nesežere všechny naposezení, omezí je, protože nemají pohodlí a nakonec to místo vyhodnotí jako rizikové a zmizí. Občas se dá nějaký chytit do klešťové pasti. Pletiva jsou sice... celý příspěvek >
Sazečka, 29.3.2022
Cibuli je možné pěstovat z přímých výsevů, ze sadby (váš případ) a ze sazečky. Po vyzkoušení všeho jsem zůstal u sazečky. Přímý výsev je u nás nejistý, cibulové semeno dlouho klíčí. Sadba je pracná. Sazečka se tam namydlí když je čas a podmínky.... celý příspěvek >
Sazečka, 28.3.2022
Jenže on má 59.61 pravdu. Já taky občas kritizuju ty bohatýry z teplých krajů, kteří vyzývavě halasí svoje agrotechnické předstihy před těmi lemply odjinud, kteří ještě nehnuli prstem. Bohužel oni (bohatýři) ví houby, jak vypadá jaro na Vysočině. Že... celý příspěvek >
Jakou teplotu máte v pařeništi?, 24.3.2022
Jenže stejně jak slunce ohřívá ten teploměr, ohřívá i rostliny - a od nich se teprve ohřívá vzduch. Což neznamená, že rostliny budou mít stejnou teplotu jako ten teploměr. Jen pro pořádek.
Poškozená borůvka, 22.3.2022
Jestli plodí, trochu prostřihnout, můžete vystřihnout jeden výhon. A pořádně přihnojit 2 x ročně.
Pěstování česneku pod černou netkanou textilií, 21.3.2022
Můžete upřesnit tu technologii?
Jelení trus, 21.3.2022
Zkompostovat můžete jakýkoliv trus. Na množství živin není potřeba hledět.  Akorát mi přijde divné, že na zahradě, kde tolik kadí jeleni ještě vůbec něco roste.
Mulčování pod stromy, 15.3.2022
Ano, kačírek působí hezky. Ale jen v případě, že u domu pracuje zahradník (jako v anglických filmech).
Meruňky 2022, 13.3.2022
Šíření popašné zprávy. Básníci by měli být ze skupiny doživotně exkomunikováni. V tomto období všude a všechno venku připomíná poušť. Nad tím není nutné se pozastavovat, kdo zná průběh vegetace v mírném pásu, nediví se. Ostatně co by taky rostlo,... celý příspěvek >
Další diskuze:  6162636465>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika