Příspěvky uživatele - 9.142

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rozkvétání 2022, 30.4.2022 Obsahuje fotku
Takhle blbly sakury u nás minulý týden. Mimochodem, začínají se opatrně polehoučku rozvíjet květy broskvoní.
Pámelník - jak se ho zbavit, 29.4.2022
To nikdo neví, co se stane. Já bych větve u země uřezal a řezy natřel Garlonem.
Růst rybízu, 26.4.2022
Za mých školních let jsem musel trhat rybíz a angrešt a odvážet do města do výkupu, kteroužto činnost jsem z duše nenáviděl. Když se po letech domek prodal, ze zahrady jsem odvezl keře a přesadil na současnou. Dnes jsem řadu roků v důchodu a keře... celý příspěvek >
Růst rybízu, 26.4.2022
Já do toho tak trochu hodím vidle. Kdysi jsem sázel sazenice rybízů a podle rady je dal hlouběji. Jenže rostly jako když nerostly. Takže tomu hlubšímu sázení moc nevěřím, leda v nějakých naprosto skvělých podmínkách. To ovšem nutně neznamená, že... celý příspěvek >
Přesazování ovocných keřů, 26.4.2022
Borůvky potřebují specifický substrát v jámě vyložené fólií. Nevím, jak bude vzrostlá borůvka na přesazení reagovat. Ostatní lze přesadit v podstatě jakkoliv staré. Kdysi jsem přesazoval staré keře rybízů a angreštů naprosto bez problémů. Drobné... celý příspěvek >
Řezat či neřezat?, 25.4.2022
Nejsme u soudu. Vy tady, básníku, vystupujete za experta. A jako takový byste měl vědět, že na zahradě se toho PŘESNĚ moc dělat nedá. Zastřihnete stromek zcela PŘESNĚ a on si zcela nepřesně vyrazí výhony úplně jinak.
Jahody v truhlíku, 24.4.2022
10 cm hloubky je poměrně málo. Výpočet není když jedna rostlina potřebuje 20 cm hloubky, dvě musí mít čtyřicet. Zkuste to, uvidíte.
NPK na brambory, 22.4.2022
Dal bych až začnou vykukovat z růvků, aby se to zbytečně nesplachovalo.
Srnec a plot a už mě to, 21.4.2022
U nás chodí srnec až do vsi a ožere, co uvidí, růže, kytky, konce větviček, při vytkloukání zničí mladé kmínky. Co není dokonale oplocené, přijde vniveč. PP.
Kdoulovec - roubování, 20.4.2022
Ono to moc k jídlu není. Zkusil jsem z toho udělat jakýsi džem, ale vznikla nevzhledná zelená kyselá šlichta. Osvědčilo se mi odležené vonící plody nakrájet a zasypat cukrem a jak se cukr rozpouští, postupně dosypávat. Vznikne dosti kyselý sirup,... celý příspěvek >
Rajčatový hokus pokus - nová sezóna II, 12.4.2022
Ano, jak zpívá Gott " a zelenější tráva a dívky se usmívaly líp". Souhlasím, akorát mi připadne, že ty vpády studeného vzduchu jsou hodně silné oproti "dříve". Málokdy se stávalo, že nám pomrzly v květu ovocné stromy, nepočítám rarity jako broskvoně.... celý příspěvek >
Jak znicit plevel pred vysevem?, 11.4.2022
Nesmyslná rada, jako chovatel se musí zaregistrovat na veterině a zvířata pravidelně ošetřovat. Tyhle beránčí rady fakt miluju. Edit, ještě pro tazatele. jestli myslíte, že tam něco prsknete, plevel do rána zmizí a druhý den budete sít do kypré... celý příspěvek >
Jak budete chránit rozkvetlé meruňky proti víkendovému nočnímu mrazu, 8.4.2022
Pane W., máte recht.
Skořápky do kompostu, 8.4.2022
Samozřejmě, rozloží se dřív nebo později v záhonu.
Jak rozložit rostliny ve skleníku?, 6.4.2022
Rajčata ve skleníku rostou neobyčejně bujně, i když je budete pečlivě vyštipovat. Bejbino mělo na konci sezóny asi 3 m, vedené pod hřebenem. Papriky rostou řekl bych normálně. Na kterou stranu co dáte je úplně jedno, pokud to nebudou okurky. Ty... celý příspěvek >
Další diskuze:  6162636465>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika