|
Příspěvky uživatele - 9.142
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rozkvétání 2022, 30.4.2022  Takhle blbly sakury u nás minulý týden. Mimochodem, začínají se opatrně polehoučku rozvíjet květy broskvoní. |  | Pámelník - jak se ho zbavit, 29.4.2022 To nikdo neví, co se stane. Já bych větve u země uřezal a řezy natřel Garlonem. |  |
|  | Růst rybízu, 26.4.2022 Za mých školních let jsem musel trhat rybíz a angrešt a odvážet do města do výkupu, kteroužto činnost jsem z duše nenáviděl. Když se po letech domek prodal, ze zahrady jsem odvezl keře a přesadil na současnou. Dnes jsem řadu roků v důchodu a keře... celý příspěvek > |  | Růst rybízu, 26.4.2022 Já do toho tak trochu hodím vidle. Kdysi jsem sázel sazenice rybízů a podle rady je dal hlouběji. Jenže rostly jako když nerostly. Takže tomu hlubšímu sázení moc nevěřím, leda v nějakých naprosto skvělých podmínkách. To ovšem nutně neznamená, že... celý příspěvek > |  | Přesazování ovocných keřů, 26.4.2022 Borůvky potřebují specifický substrát v jámě vyložené fólií. Nevím, jak bude vzrostlá borůvka na přesazení reagovat. Ostatní lze přesadit v podstatě jakkoliv staré. Kdysi jsem přesazoval staré keře rybízů a angreštů naprosto bez problémů. Drobné... celý příspěvek > |  | Řezat či neřezat?, 25.4.2022 Nejsme u soudu. Vy tady, básníku, vystupujete za experta. A jako takový byste měl vědět, že na zahradě se toho PŘESNĚ moc dělat nedá. Zastřihnete stromek zcela PŘESNĚ a on si zcela nepřesně vyrazí výhony úplně jinak. |  | Jahody v truhlíku, 24.4.2022 10 cm hloubky je poměrně málo. Výpočet není když jedna rostlina potřebuje 20 cm hloubky, dvě musí mít čtyřicet. Zkuste to, uvidíte. |  | NPK na brambory, 22.4.2022 Dal bych až začnou vykukovat z růvků, aby se to zbytečně nesplachovalo. |  | Srnec a plot a už mě to, 21.4.2022 U nás chodí srnec až do vsi a ožere, co uvidí, růže, kytky, konce větviček, při vytkloukání zničí mladé kmínky. Co není dokonale oplocené, přijde vniveč. PP.
|  | Kdoulovec - roubování, 20.4.2022 Ono to moc k jídlu není. Zkusil jsem z toho udělat jakýsi džem, ale vznikla nevzhledná zelená kyselá šlichta. Osvědčilo se mi odležené vonící plody nakrájet a zasypat cukrem a jak se cukr rozpouští, postupně dosypávat. Vznikne dosti kyselý sirup,... celý příspěvek > |  |
|  | Rajčatový hokus pokus - nová sezóna II, 12.4.2022 Ano, jak zpívá Gott " a zelenější tráva a dívky se usmívaly líp". Souhlasím, akorát mi připadne, že ty vpády studeného vzduchu jsou hodně silné oproti "dříve". Málokdy se stávalo, že nám pomrzly v květu ovocné stromy, nepočítám rarity jako broskvoně.... celý příspěvek > |  | Jak znicit plevel pred vysevem?, 11.4.2022 Nesmyslná rada, jako chovatel se musí zaregistrovat na veterině a zvířata pravidelně ošetřovat. Tyhle beránčí rady fakt miluju. Edit, ještě pro tazatele. jestli myslíte, že tam něco prsknete, plevel do rána zmizí a druhý den budete sít do kypré... celý příspěvek > |  | Jak budete chránit rozkvetlé meruňky proti víkendovému nočnímu mrazu, 8.4.2022 Pane W., máte recht. |  | Skořápky do kompostu, 8.4.2022 Samozřejmě, rozloží se dřív nebo později v záhonu. |  | Jak rozložit rostliny ve skleníku?, 6.4.2022 Rajčata ve skleníku rostou neobyčejně bujně, i když je budete pečlivě vyštipovat. Bejbino mělo na konci sezóny asi 3 m, vedené pod hřebenem. Papriky rostou řekl bych normálně. Na kterou stranu co dáte je úplně jedno, pokud to nebudou okurky. Ty... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|