|
Příspěvky uživatele - 9.142
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
První preventivní postřik proti PB, 29.5.2022 Tak už v minulosti byly vyšlechtěny různé typy brambor. Protože už v minulosti, bylo to konáno na základě rozumné úvahy a neovlivněné nějakou zelenou ideologií. A proto vznikly i u nás v republice velmi kvalitní odrůdy s různým určením. Srovnávat... celý příspěvek > |  | Skudce redkvicek, 28.5.2022 Můžou to být oboje. |  |
|  | Velikost voliéry pro 6 slepic, 17.5.2022 Já bych doporučil podívat se na dneska možná trochu opomíjené Leghornky. Nesou skoro stejně jako hybridy, bílá vajíčka (Velikonoce). A jsou poměrně inteligentní a učenlivé, dá li se to o slepici říct. Bývaly trochu nervózní a přelétavé, ale to se v... celý příspěvek > |  | Rajčata 2022 I, 17.5.2022 Když uhnu od okurek k révě. Pěstuju poměrně úspěšně révy v 550 metrech. Za ty roky, spíš desetiletí měly vždy úrodu, snad jednou trochu pomrzly výhony pozdními mrazy. Jsou ale u zdi, na frajplace to moc nejde, zimní mrazy to upálí. Musí to být velmi... celý příspěvek > |  | Škůdce nemoc?, 16.5.2022 To nejsou vajíčka, ale cukr z mízy. Asi. |  | Do kdy vytrhávat květy paprikám, 13.5.2022 Jenže ono to stejně žádný zázrak neudělá - asi, nevím kde pěstujete. Proto já radši nepěstuju ty na pytlíku krásné silnostěnné obrovské papriky, protože mi na rostlině vyrostou s bídou dvě na podzim. Základ mám Amy a doplňuju sem tam nějakým rohem.... celý příspěvek > |  | Reva pergola - co rezat?, 13.5.2022 Pořád platí, že je to na vás. Růstu révy rozumíte, tak to využijte. Réva neroste jako jabloň, nedělá vrcholový pupen, ze kterého by se dalo pokračovat bez řezu. Prostě tam nějaká jizva bude, myslím, že to nevadí, k révě to patří, až to bude starší... celý příspěvek > |  | Reva pergola - co rezat?, 12.5.2022 Lépe asi poradí málokdo, protože to nejde. Důležité je mít na paměti, že réva rodí na jednoletých výhonech a ty se musí stále obnovovat. Měl byste si to někde nastudovat, jak se réva vede. |  | Čím natrieť latky aby sa neskrúcali, 9.5.2022 To byste musel svařit z ocelových jeklů, nebo použít profily traplast. |  | Meruňky 2022, 6.5.2022 Inu možná proto, že každému zmrznou na prach. Jsou jistě vyjímky, nějaký mírný jižní svah, v městské zástavbě, na chráněné zahrádce, nebo dvorku. Jestli na procházkách nějakou uvidím, dám vědět. Mimochodem, právě dokvétají broskvoně. |  |
|  | Sviluška stop, 5.5.2022 Zdravím vespolek.
Dneska jsem koupil přípravek v názvu. Je to jakýsi hexythiazox, jestli jsem to dobře přečetl. Výhodou je OL 3 dny. Má někdo zkušenosti? |  | Meruňky 2022, 5.5.2022 Abyste to mohl porovnávat, musely by to být cejchované laboratorní teploměry a přesně uložené ve stejných podmínkách. Takhle je to nepřesné měření přesných čísel. Rozdíl 1 - 2 stupňů je u komerčních teploměrů zcela běžný. Problém však nastává, když... celý příspěvek > |  | Kdy dát do země brambory?, 5.5.2022 Tak trochu se tu vede diskuse o ničem. Na první májovou noc mají být v zemi, říká se u nás. Jiné to bude v polabí, jiné na horách. Je to dost o zkušenosti pěstitele a o tom, jak se trefí v odhadu počasí. Což v posledních letech jde dost blbě. Jisté... celý příspěvek > |  | Choroba rajčat? - bílé listy, 4.5.2022 Zjara častá chyba. Musí se stínit. Vzrostlé rostliny v plném lětě snesou téměř jakýkoliv úpal. |  | Štíhlé vřeteno - zakracovat nebo ne?, 4.5.2022  Takhle vypadá doma vyrobené z vodícího plotového drátu, asi 3 mm. |  |
 |
|
|
|