|
Příspěvky uživatele - 9.142
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Réva 2022, 12.6.2022 Taky záleží na tom, kolik jste nechal oček při řezu a kolik je výhonů. Opravdu se to nedá takto určit. |  | Travin a kompost, 11.6.2022 No on se časem rozloží, ale trvá to dlouho. Ne jako Roundup, který je za pár dnů v půdě pryč. Někde jsem v textech zavadil o nějakých 2000 m2, jestli je to tak, pak ošetřováním takové plochy chemicky proděláte kalhoty. To se musí sekat, jinak to... celý příspěvek > |  |
|  | Čerpadlo Tallas - problem s nasáváním vody, 10.6.2022 Pochopil jste správně tu těsnost, ostatní si musíte udělat sám tak aby ta těsnost byla dodržená. Kdesi jsem četl že existují řešení, kdy se na výstup za čerpadlo dává nějaký zásobník, který slouží k zaplavení čerpadla, ale jak se to realizuje nevím. |  | Kvetení brambor, 10.6.2022 Má to souvislost, že když kvetou, začíná tvorba hlíz a už se do nich nesmí s rádlem. Že by květy sežraly výnos se nemusíte bát. |  | Čerpadlo Tallas - problem s nasáváním vody, 10.6.2022 Čítal jste dobře. Je to tak, že dole na sání je sací koš s klapkou, která těsní zpětný tok. Čerpadlo se zaleje jen jednou a pak už je v něm voda furt. Sací potrubí MUSÍ být ABSOLUTNĚ těsné. Pak to funguje. |  | Travin a kompost, 10.6.2022 Jestli máte kam to vyhodit, tak to vyhoďte. Tyhle selektivní trávníkové herbicidy přetrvávají v rostlinách dlouho a v kompostu pak škodí. Zkušeností s tím je hodně. To není roundup, který se v zemině rozloží. PP. |  | Réva 2022, 8.6.2022 No ale vy tomu nezabráníte. Sám píšete, že záleží na odrůdě a lokalitě. Málokdo asi stříká jen tak z plezíru. Já jsem taky angrešty nikdy nestříkal a padlí jsem viděl jen na obrázku v knížce. Pak odsířili elektrárny a kdybych třikrát neošetřil,... celý příspěvek > |  | Suchá skvrnitost listů peckovin, 7.6.2022 V červnu netřeba déšť prosit, pršet bude, sotva začnem kosit. |  | Zimolez kamčatský - stanoviště, 4.6.2022 Podle mně ty "nové" ovocné druhy nejsou až tak skvělé, jak hlásí reklamní letáky a obrázky. Máloco z toho je možné úspěšně pěstovat v našich podmínkách. Což neznamená, že to neroste, ale užitek nebývá valný. Třeba ten zmiňovaný muchovník má sice... celý příspěvek > |  | Zimolez kamčatský - stanoviště, 4.6.2022 Zimolez jsem po pár letech zrušil. Choval se přesně jako váš, mimoto ovoce mi nechutnalo, je to taková nouzovka, když se týden vláčíte tundrou a k jídlu byl jen jeden hubenej králík. Proč nerostou muchovníky nevím, jsou opravdu nenáročné. |  |
|  | První preventivní postřik proti PB, 3.6.2022 Ale houby. Zažil jsem několikrát oboje, totální zkázu i bezzásahový rok.Rajčata ve folníku a v bramborářském kraji. Jak se to bude vyvíjet se nedá předpovědět.
|  | První preventivní postřik proti PB, 2.6.2022 Je to namrzlé.
|  | Zesílení podnože, 1.6.2022 Efs má pravdu. Z hlediska termodynamiky, když bude dřevo a kov dostatečně dlouhou dobu v konstantní teplotě, budou oba materiály mít teplotu stejnou. Jestliže okoloní teplota klesá, kov se vychladí dřív než dřevo, ale ne níž, než je teplota okolí. A... celý příspěvek > |  | Čerpadlo stále nasává vzduch, 31.5.2022 Není podstatné, jestli nechcete, nebo nemůžete, efekt to má stejný. Nětěsnost je prostě na sání. Kde to nevím, může to být cokoliv. Takže to musíte Ňák obejít, jak vám tu radí. |  | Čerpadlo stále nasává vzduch, 30.5.2022 Hledáte kvadraturu kruhu. Popsal jste tolik věcí, které nechcete řešit, že to prostě je neřešitelné. 6 m sací výška je docela dost a tam prostě nesmí NESMÍ být na sání jakákoliv netěsnost. A když to nemůžete zkontrolovat a opravit, nelze závadu... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|