Příspěvky uživatele - 9.142

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vápnitý dolomit na paprikách :(, 4.7.2022
Dolomit je vápník a hořčík. Proč by měl škodit paprikám moc nechápu. Co dělat nevím. Obecně pokd chcete rychle dodat vápník, je potřeba použít třeba ledek vápenatý (ne ledek amonný s vápencem) Nebo jiné tekuté hnojivo s vápníkem.
Uhorková sezóna 2022, 4.7.2022
Tohle kdysi dávno bývalo poměrně seriózní fórum. Změnilo se to v takový nepovedený klon facebooku. Holt doby se mění, co se dá dělat.
Uhorková sezóna 2022, 4.7.2022
A nepochopil jste ani moje vysvětlení. Já nepotřebuju, aby nasazovala za prvním listem. Měla by nasazovat brzy, aby se něco sklidilo do nástupu plísně. Jen popisuju, že Gracie nasazuje brzy, pravidelně ve velkém množství a plody dorůstají od prvního.... celý příspěvek >
Uhorková sezóna 2022, 3.7.2022
Špatně pochopeno. Nejde o to za kterým listem, ale jak rychle nasadí plody. Některé roky se stávalo, že rostliny narůstaly a buď měly jen samé samčí květy, nebo po odkvětu plúdek zežloutl. To trvalo třeba čtrnáct dnů, než se okurka uráčila plodit.... celý příspěvek >
Uhorková sezóna 2022, 3.7.2022
Jen ve skleníku, u nás to jinak nejde. Chci pochválit nakladačku Gracie, hruboostná partenokarpická. Nasazuje plodné květy už od prvního listu a násada je veliká, plody se zdají vyrovnané. Nepamatuju, že bych sklidil okurku za prvním listem.
Prosba, dá se s tím ještě něco udělat?, 3.7.2022
26.164 No on se tam ten vápník snad nějak dostane, jistě v nějak krátké době. Viděl jsem nedávno na YT filmek o pěstování melounů v nádobách na terase, a sypali k nim něco bílého nadrceného a na to mulč. Evidentně to byly skořápky z vajec a kdyby to... celý příspěvek >
to 40.215: Máte recht!!!
Jenže jak vidno zříti, každý včetně autora si myslel něco jiného a tazatel ví houby. Osobně mám velký problém s takto podanými radami a neváhám použít draka. Pardon, kritiku. (Aby to bylo ve stylu původního postu).
Prosba, dá se s tím ještě něco udělat?, 2.7.2022
Pan SPCH je opět ve fázi manické, takže vrhá své břeskné výlevy do diskuse. Přeložím: přihnojte fosforem a dusíkem ==ryby, vejce.
Mám nový srážkoměr a chci se pochlubit, 2.7.2022
To je hezké, tam u vás, ale víme prd kde!
Mám nový srážkoměr a chci se pochlubit, 2.7.2022
Květen 93, červen 49, měření amatér Kojčice. Takže u nás se žádné sucho nekoná a na chalupě mám hoňky to uvětrat, aby to nezatuchlo. Houby sice možná rostou, ale u nás je vykácené fakt hodně lesů, tak nevím, zda se někam vydáme.
Stare listove hnojivo, 1.7.2022
Nezlobte se, ale jak vám v tomto může někdo radit? Je to jen váš rybíz.
Papriky 2022, 1.7.2022
Ono to není zas tak jednoduché s tou pomocí. Koupil jsem si kvůli postřikům tu váhu, s rozlišením setiny gramu. A u malých množství pod gram má stejně potíže, vážím to vždycky několikrát. Je to volba mezi dvěma zly, malá koncentrace nepomůže, velká... celý příspěvek >
Papriky 2022, 29.6.2022
Tak ono se vám to nekazí kvůli tomu deku, to konzervuje samo, nemusíte to ani do MVT dávat.
Papriky 2022, 29.6.2022
Jojo, dřív bejvávalo. Miluju tyhle legendární kraviny, co naše babičky... Je toho plná televize a jsou to všechno rady pro kočku velmi slušně řečeno. Za mého mládí se okurky nakládaly do deka. Nebylo to k žrádlu, kyselé jako potvora a po půl roce... celý příspěvek >
Další diskuze:  5657585960>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika