|
Příspěvky uživatele - 9.142
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Bazén zapáchá, 26.7.2022 Jednak jde o tři roky starý dotaz a není na něj žádná odpověď, takže víme houby. Druhak jde o bezchlorovou chemii a nevím, jak druhý tazatel skousne radu dávat chlor. Třeťak bazén se přikrývá z různých důvodů, třeba aby nevychladl, nebo do něj... celý příspěvek > |  | Williamsova - ten pravý požitek pro chuťové buňky, 20.7.2022 Ono to může být vcelku cokoliv, takových odrůd je ve starých pomologiích spousta. O prázdninách také uzrává Muškatelka šedá, v optimální zralosti naprosto famózní chuť a konzistence dužiny. Bohužel rychle přezrává a hniličatí, ostatně jako všechny... celý příspěvek > |  |
|  | Co chybi rajcatum, 20.7.2022 Tipuju, že plíseň bramborová ne, aspoň ne v základu. Spíš ty pečené kořeny, nebo něco jiného. PP. |  | Křovinořez - zadřený motor, 19.7.2022 Je to poměrně složitý. V servisu nemají pravdu v tom, že 1:50 a 1:40 je jedno. Dnes běžně užívaný mísicí poměr je 1:50 u správných olejů. Je vhodné při záběhu - nějakých 5 nádrží - používat směs mastnější, třeba těch 1:40. V návodech se obvykle... celý příspěvek > |  | Uhorková sezóna 2022, 18.7.2022 Tak jsem to přechválil, nebo zakřik. Všechny rostliny mimo roubovanou napadlo bakteriální vadnutí. Než jsem stačil dát Previcur, vypadá to dost bledě. |  | Uhorková sezóna 2022, 18.7.2022 Tipuju svilušky, jen je nevidíte a v tomto stadiu už je asi konec. Zkusit by se dal postřik nějakým akaricidem, ale rostliny jsou už hodně oslabené. |  | Rododendron chradne - prosim o radu, 14.7.2022 No v tomto prostředí se mu líbit nebude. Přesazovat vzrostlý keř a navíc rododendron v čevenci je hloupost a veliká neznalost. |  | Padlí révové? Co s tím, 12.7.2022 Podle toho obrázku na plodech to vypadá spíš na plíseň šedou. Ale záleží na listech. |  | Padlí révové? Co s tím, 12.7.2022 Jo, kdyby někdo vynalezl postřik proti ptákům, to by se zahrádkářům žilo. Nejlíp selektivní, kosi, kvíčaly, špačci. |  | Usychání vršků rajčat, 8.7.2022 Všem (skoro) rajčatům se kroutí spodní listy více či méně, nebo vůbec. Zpočátku jsem taky pátral po příčině, jestli to není nějaká svinutka (chodíval jsem na selekci brambor) a stejně jako vy pátrání zanechal s tím, že to ničemu neškodí, rostliny... celý příspěvek > |  |
|  | Usychání vršků rajčat, 8.7.2022 Pan W má pravdu, nejspíš o nic nejde. Nepochybně jsou zde rady v podobných a vcelku ve všech případech věštění ze zakutálené koule. Při pěstování rostlin do procesu vstupuje tolik neznámých, respektive známých jen pěstiteli vlivů, že při nějaké... celý příspěvek > |  | Usychání vršků rajčat, 7.7.2022 Nesmysl, ty "spálené" listy jsou od spirál 10 cm, tam se to teplo od spirály ani nedostane. A stonek se té spirály přímo dotýká a měl by být na uhel. Používám spirály zelené, pozinkované, natřené základovkou a nic se nepálí. Ach jo... |  | Vápnitý dolomit na paprikách :(, 4.7.2022 Dolomit je vápník a hořčík. Proč by měl škodit paprikám moc nechápu. Co dělat nevím. Obecně pokd chcete rychle dodat vápník, je potřeba použít třeba ledek vápenatý (ne ledek amonný s vápencem) Nebo jiné tekuté hnojivo s vápníkem. |  | Uhorková sezóna 2022, 4.7.2022 Tohle kdysi dávno bývalo poměrně seriózní fórum. Změnilo se to v takový nepovedený klon facebooku. Holt doby se mění, co se dá dělat. |  | Uhorková sezóna 2022, 4.7.2022 A nepochopil jste ani moje vysvětlení. Já nepotřebuju, aby nasazovala za prvním listem. Měla by nasazovat brzy, aby se něco sklidilo do nástupu plísně. Jen popisuju, že Gracie nasazuje brzy, pravidelně ve velkém množství a plody dorůstají od prvního.... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|