Příspěvky uživatele - 9.142

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Podzemní skleník (3 m hluboký) - světlo a teplota?, 20.9.2022
Prostě nemůžete počítat s tím, že všichni padnou na prdel a budou nadšeně hýkat nad každou peachovinou. Jen by mně zajímalo, jaký fotonásobič v Rusku vynalezli, že uvnitř objektu způsobí 2,5 x víc světla než na povrchu a nepotřebuje k tomu energii.... celý příspěvek >
Nula od nuly pojde. Abyste měl někde uvnitř samovolně víc světla než venku, musel byste porazit Einsteina a stal byste se Bohem. Nebo použít pálící sklíčko z "Bylo nás pět". Ten hoch nemá ponětí o světě a o fyzice vůbec. Je to troll.
To sem čas od času někdo, kdo se válí u PC nebo tabletu a nemá páru o vnějším světě, plácne nějakou geniální krávovinu. Kolem ní se pak rozvine diskuse, od níž nestačí pět samosběrných vozů odvážet prázdnou slámu. Ale taky přihodím balík k diskusi.... celý příspěvek >
Podzemní skleník (3 m hluboký) - světlo a teplota?, 19.9.2022
Tak nám nevalte torxy do hlavy a zkuste to, když tomu tak věříte.
Podzemní skleník (3 m hluboký) - světlo a teplota?, 19.9.2022
Celé je to nesmysl. Nebere v ůvahu délku dne v zimním období - zákony minima. Ochrana před škůdci a chorobami bude neúměrná.
První preventivní postřik proti PB, 18.9.2022
Rajčata sázím svisle, sice ne půl metru, ale skoro celé sazanice. Při šikmém sázení Jsou na stonku kořeny všechny mělko, rostou přesně jak píšete. Svislé hluboké sázení doporučovala i Lída Dušková v Receptáři. Česnek jsem vzdal, u mně zcela vždy... celý příspěvek >
První preventivní postřik proti PB, 18.9.2022
A vo tom to je. Každý, respektive ten trochu po selsku uvažující zahrádkář si po letech vyzkoumá a vykoumá své postupy, které mu dávají optimální výsledky a řečeno lidově, prdí na školometské poučky google-zahradníků, co by a jakby měl. Jenže ten... celý příspěvek >
Velmi pozdní bělomasá broskvoň K2, 16.9.2022
Offtopic, stejně jako ten na který reaguju.  A to já se zas těším, respektive nemám obavy. V našem městečku lokální kotelník už dávno vyměnil kotle mazutové rovnou na dřevní štěpku. A nikde není nic cítit, žádný prach se nekoná. Takže pokud mu... celý příspěvek >
Kanadská borůvka - zaschlé plody, 16.9.2022
Záleží navás, borůvce je to zcela jistě jedno.
První preventivní postřik proti PB, 16.9.2022
Tak ono taky záleží na dalších faktorech, průběh počasí, půda. Drasla se u brambor nebojte, dobré je dát na podzim obyčejnou draselnou sůl. A hlavně hnůj, bez toho se brambory neobejdou. PP.
Proč na mé zahradě nečervenají rajčata a nekvetou fazole?, 9.9.2022
Ale no tak, nepěstujem přece rajčata na vaší zahradě, si laskavě uvědomte. Já taky pamatuju roky, kdy jsem zalíval jen při hnojení.
Proč na mé zahradě nečervenají rajčata a nekvetou fazole?, 8.9.2022
Ty moje zelený jsou.
To by mohlo být.
Nevím, vody moc nemají, já rajčata zalévám až když skoro vadnou. Odhaduju to spíš na nějak posunutou vegetaci kvůli průběhu počasí, rajčata teď zrajou a fazole vybuchly, nestačím skoro sklízet, možná je to odrůdou. Ale sázené a seté bylo vše v... celý příspěvek >
Jabloň rany, 28.8.2022
To buď někdo napsal blud, nebo jste blbě čet. Mají se rány co možná vyřezat, vyškrabat, natřít octem a následně balzámem. A nechat to osudu. Dobré by bylo v zimě nařezat rouby, jestli je vám to k něčemu. Pokud neumíte roubovat, nebo nemáte podnož,... celý příspěvek >
Další diskuze:  5152535455>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika