Příspěvky uživatele - 9.142

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Plot pre nosnice, 17.1.2023
K tomu popelení, popeliště je potřeba, musí být pod střechou a ne na slunci, aby bylo suché a nepražilo tam.
Edit předchozího postu. Taky byste měli zvážit postavení voliéry, aby se daly zavřít v případě chřipkové karantény. Kdyby vás někdo napráskal, že jsou venku.
Prosím vás, to máte starost, aby je při chození do kopce nebolely drápky? Když jim dáte ar, zplundrujou ar. Když budou mít hektar, zplundrujou hektar. Uvidíte za tři měsíce, zda a jak jim to vadí. Plot každopádně 180. Kropenka je snad dost velká... celý příspěvek >
Rozdiel medzi peprikou Amy a Superamy, 9.1.2023
Mizernou klíčivost Amy v posledních letech potvrzuji, byť je to moje nejoblíbenější paprika. Superamy jsem nezkoušel.
Postřik proti kadeřavosti již nyní?, 4.1.2023
Už jste to zde asi popisoval, ale nějak nevím jak to najít. Můžete prosím zveřejnit metodiku, abych se mohl opičit?
Roub Elise, 2.1.2023
To se má tak: KDYBY původní tazatel napsal "hledal jsem a nenalezl" a vy mu odpověděl "mají to tady a zde a je to k dodání, tedy skladem!!!", nemusíme se tu potýkat klávesnicemi a ucpávat diskový prostor. PP.
Roub Elise, 2.1.2023
Souhlasím s W. i s PzP. Pro diskutujícího, který navrhuje to koupit mám poznámku, že koupit lze jen to, co se prodává. A logicky, když se cosi neprodává, koupit to nelze.
Hustomer vs. refraktomer, aké faktory ovplyvňujú meranie, kto je presnejší?, 30.12.2022
No a vo to přece jde. Když budete refraktometrem na cukr měřit líh, co asi naměříte?
Výběr odrudy brambor, 27.12.2022
Já bych jen dodal, že desikace se provádí jen u množitelských porostů, ne u brambor na konzum. A dnes už okolo žádné postříkané plochy nevidím, likvidují to převážně mechanicky. Dělá se to v okamžiku kdy je přehlédnut porost a hlízy mají sadbovou... celý příspěvek >
Výběr odrudy brambor, 27.12.2022
Pokud jde o mně, nedokážu si zásadně představit pěstování biobrambor. Co se týče zpracování pole, nejprve se vždy provádí hluboká orba na podzim zároveň s hnojením chlévským hnojem (kompostem). Zjara se pak provádí příprava nějakým kombinátorem,... celý příspěvek >
Hrušeň Nela, 25.12.2022
Z chytrých knih vím, že u nás zimní hrušky nedozrají. A člověk je šťoura a tak to zkouší. Zkušenost mám teď se dvěma, Madame Verté a Nelou. MV v těcho teplých letech dozrává, ale má jaksi "mžikovou" dobu konzumní zralosti. Musí být ve sklepě, furt je... celý příspěvek >
Nela mi uzrála, 15.12.2022
Zdravím vespolek. Sdělená radost. Po několika letech konečně na vřetenu Nely první úroda. Zezačátku nic moc, ale zbytečně jsem chvátal. Teď dozrává a je velmi dobrá. Takže jedna z mála zimních hrušek, které tu dozrají.
Česnek sezóna 2021/2022, 14.12.2022
Tak chlad by sice byl, ala bláto ne. Musel by napřed odházet 25 cm sněhu a sázet nastřelovací pistolí.
Kniha pro začátečníky, 9.12.2022
V celku asi máte pravdu. Nevíme, tedy já nevím, jak tu knihu upravili. Ale domnívám se, že pro získání základních informací o záhradkaření je stále dobře použitelná, protože je stále při ruce a v podstatě zabírá celý obor. Já bych to zas tak... celý příspěvek >
Žlutá růže, 6.12.2022
Barva se postupně mění u všech růží. Příroda není na vypínač, zapnu a mám žlutou.
Další diskuze:  5152535455>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika