|
Příspěvky uživatele - 9.142
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Příprava skleníku na jaro, 16.2.2023 Nebyl jsem přihlášený, pokračuju. A druhý největší škůdce je vyžínač, když se snažíte ten protivnej trs trávy vybrousit blíž a ještě kousek blíž... pink a je tam díra. |  | Příprava skleníku na jaro, 16.2.2023 Zkušenosti mám. Největší škůdce je u nás vítr, a když se nechá folie přes zimu, dlouho nevydrží. Je potřeba vybrat místo, kde nefouká. |  |
|  | Brambory - zasadit vlastní nebo koupit sadbové?, 13.2.2023 Běžně se krájely, aby zbylo víc pro pašíka. Je dobré je nechat zaschnout, vytvoří se korková vrstvička. Ten popel možná taky dobrý, ale to jsme nedělali. PP. |  | Vánoční hvězda zvadla, 12.2.2023 Kupte novou, tohle nikdo nezachrání. Substráty v kterých je to prodávané, neudrží vodu a musí se stále hlídat, aby nebyly přemokřené, nebo suché. |  | Příprava skleníku na jaro, 8.2.2023 Hm, já mám ve skleníku 15 cm zamrznuto, asi bych toho moc nepřipravil, nebo se spíš připravil o zdraví. |  | Třešeň květy odolné jarním mrazíkům, 2.2.2023 Mám Napoleonovu snad 30 roků a sklizně jen tak co dva tři roky. Kaštánku asi 10 a z té zatím nebylo nic. Ale jsem v jistém slova smyslu v extrémní poloze, mrazová kotlina jak z učebnice. A ráz počasí posledních roků tomu taky pomáhá. Vše rozkvete a... celý příspěvek > |  | Přežije nebo uhyne?, 30.1.2023 No to je opravdu dotaz typu pane mistr, už jsem to dvakrát uříz a a furt je to krátký. Jak říkávala babička, po oučinku zlá rada. Opravdu nechápu vaše myšlenkové pochody. Je to sice osobní, ale jinak se slušně odpovědět nedá. |  | Brambory - zasadit vlastní nebo koupit sadbové?, 27.1.2023 Ale na tom nic nevymyslíte. Můžete mít kvalitu, nebo kvantitu, nebo od každého různý kousek, ale oboje na maximu prostě nejde, příroda to nedovolí. Proč asi keřkovské rohlíčky mají malý výnos a škrobáky obrovský? Prostě je to o kompromisu. |  | Brambory - zasadit vlastní nebo koupit sadbové?, 27.1.2023 No to je od vynálezu brambor furt stejný. Řádky od sebe bývaly 625 mm, s ohledem na rozchod kol traktorů, dneska při dvojřádkové technice je to 750 mm. A v řádku se vžducky říkalo na stopu od sebe. Šikovný sazeč uměl šlapat tak, aby si to stopou... celý příspěvek > |  | Brambory - zasadit vlastní nebo koupit sadbové?, 23.1.2023 Podle staré poučky, hloupostí sedláka :-)) Hnojit hnojem a draslem.
PP. |  |
|  | Záhada Kristalonu (zdravé rajče a paprika), 21.1.2023 Mně se osvědčilo při přepichování dát do každého kelímku jednu granuli Cereritu. Je to sice piplačka, ale už to přepichování je piplačka. K těm zásobám, je to vaše věc, mně do toho nic není, ale moje zkušenost je že co se nesní do roka, je zbytečné... celý příspěvek > |  | Skore marhule, 20.1.2023 Nedoporučíme, ledaže poprosíš. |  | Brambory - zasadit vlastní nebo koupit sadbové?, 18.1.2023 Podle mně má W. pravdu, jak obvykle bývá. O koukání do hlíz se diskuse nevede, chytáte za slovo, vede se o velikosti. A když máte tak dobré výsledky a velikost neřešíte, co vlastně chcete řešit, potažmo tady, kde se nikdy nic nevyřešilo? |  | Brambory - zasadit vlastní nebo koupit sadbové?, 18.1.2023 Tak jste měl lépe vybírat. Oni se s tím mnozí prodejci moc nepářou. Jiné je to u zemědělců, tam musí být brambory jednotné aby prošly sazečem. Takže doma na velikosti záleží jen trochu. Ovšem jakou vitalitu může mít dvoucentimetrový hrášek, že.... celý příspěvek > |  | Plot pre nosnice, 18.1.2023 Bude a časem si pipky případně najdou místo a vyrobí jiné popeliště. Mají to zmáklý.Toho popela jen trochu. |  |
 |
|
|
|