Příspěvky uživatele - 9.142

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Papriky 2023, 4.3.2023
Pavel rozhodně nepomůže. Jak jste se ptal na Amy, všechny ostatní papriky vyklíčily +- za deset dnů, Amy letos koupená z 15 semen za 14 dnů žádná. Baleno 2022, exp. 12/2024. Superamy loni koupená 50%. V kuchyni za oknem, očas jsem trochu přitopil.... celý příspěvek >
Jaké zahradní nůžky?, 2.3.2023
Třeba proto, že je to rychlejší a pohodlnější, dosáhnu tam, kam s nožem nedosáhnu, ustřihnu i silnější větve, nemusím kroužit rukou okolo větve abych měl tu správnou polohu nože a neufik si prst, nepřeříznu pupen v půlce.
Pletivo na ochranu proti hrabošům, 1.3.2023
Pozinkované vydrží dlouho. Všechny stromky v pletivu mi po pár letech odešly na různé rakoviny a podobně. Jestli to byla příčina nevím, pletivo už nedávám.
Rajčata 2023, 28.2.2023
Jestli ono to nebude spíš tou sírou?
Bezsemennà rajčata, 27.2.2023
Myslím že nejste, partenokarpie je schopnost vytvářet plody bez opylení, ne neschopnost tvořit semena. PP.
Kultivátor, který i "ryje", 25.2.2023
Správně by to mělo být na podzim orat, nechat v hrubé brázdě, a ana jaře jen povrchově zkypřit a urovnat, aby se neporušily kapiláry a zimní vláha mohla k semínkům. PP.
Neznáte někdo recept na pravé znojemské okurky?, 24.2.2023
Technická: Do jakého nálevu tedy zavařujete, když nesnášíte ocet? Taky jsme roky zavařovali do Novy, teď častěji používám macerát z Aromky, nebo Znojemský nálev, k sehnání v HM, kořeněný ocet. Má výhodu, že je vyrobený z bílého octa a výrobek je... celý příspěvek >
Kultivátor, který i "ryje", 24.2.2023
Jsem na tom podobně jak s rozlohou pole tak se silami. Proto jsem zvolil to řešení a jak píšu, zelenina je zatím spokojená. Jestli máte lehkou půdu, možná by stačil i stroj bez kol.To, že rotavátor orbu nenahradí víme. Kdyby to někomu nějak moc... celý příspěvek >
Kultivátor, který i "ryje", 23.2.2023
Mám Hecht 750, už třetí sezónu, měl jsem Vari sestavu, ale už jsem to nezvládal, bylo to moc těžký, hlavně při přestavbě a rotavátor urvat bylo tak pro Vémolu. Zkušenosti s H. Chtél jsem s koly a udělal jsem dobře, námaha je mnohem menší, i když... celý příspěvek >
Neznáte někdo recept na pravé znojemské okurky?, 23.2.2023
Nevím jaký macerát z Aromky používáte, ale já používám jen macerát, který je výtažek z koření a do nálevu se přidává jen v malém mnžství. Jak kyselý ho udělám je na mně. S chutí jsem spokojený. PP.
Otvírání skleníku, když mrzne, 21.2.2023
Je to oftopic ale tak snad se to unese. Já ho přendavám každoročně, ze záhonu bych ho musel dobývat dynamitem. Ono i někdy ve sklenítu do jde ztuha. To přesazení mu vúbec nevadí, zakoření si a neuschne. Je to podstatně lepší, než ho dávat do sklepa a... celý příspěvek >
Otvírání skleníku, když mrzne, 20.2.2023
Třeba vydloubnout pórek založený od podzima. K původnímu dotazu, toto by měl řešit výrobce, když už je to takto zkonstruované, moc se s tím dělat nedá. Jedině to nějak zabalit do foĺie.
A je po meruňkách, 18.2.2023
Nevím, kdy jsem naposledy toužil po pořádné zimě, čím jsem starší, tím víc toužím po Floridě, nebo aspoň Korutanech. Sněhu u nás na běžky bylo jen pár dní, za mě běhají vnuci. Teploměr našel minimum nějakých -16, takže to broskvoně snad přežily ale... celý příspěvek >
Rajčata 2022 I, 18.2.2023
Já ještě zvažuju takovou pavědeckou domněnku. Dříve ty odrůdy byly sice šlechtěné, ale snad jaksi méně než dnes. A to "přešlechtění" se projevuje v nárocích na podmínky klíčení. Prostě ty odrůdy nejsou tak vitální při klíčení. Třeba u hybridů paprik... celý příspěvek >
Rajčata 2022 I, 17.2.2023
To žádná věda nespraví. Osobně mám pocit, zdůrazňuju můj pocit, že výrobci osiv posílají na trh semena tak s 60ti procentní klíčivostí, když se odvážu, tak řeknu 70% ale víc ani chlup, spíš míň. A protože klíčivost s časem klesá poměrně rychle (kopr... celý příspěvek >
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika