|
Příspěvky uživatele - 9.142
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata 2023, 15.3.2023 Myslím, že je fórum zralé na výměnu editora a vrácení do starých kolejí, kdy se osobního nesmělo ani prd. |  | Rajská jablíčka 2023, 13.3.2023 No to je trochu divný příměr. Já samozřejmě nikomu nezabráním zavařovat desitky kil zeleniny a ovoce, keré následný rok vyháže. Ale připadne mi to hodně podivínské. |  |
|  | Rajská jablíčka 2023, 13.3.2023 Znovu zopakuju konzervovat jen to, co spotřebuju. Jinak je to plýtvání energií, penězi (energie stojí hodně peněz), prací, časem a vším, když toho za dva roky polovinu vyhodíte. V tomto případě skutečně cesta není cíl. Jestli si myslíte, že nějakým... celý příspěvek > |  | Rajská jablíčka 2023, 13.3.2023 SZ tu nejsou. |  | Rajská jablíčka 2023, 11.3.2023 Nojo, kdyby člověk ve třiceti měl ty zkušenosti a peníze, co má teď... |  | Jaké zahradní nůžky?, 11.3.2023 No, já jen že nejsem žádnej pepan a ty ostatní kydy mě nezajímají, nebudu krmit trolla. |  | Jaké zahradní nůžky?, 10.3.2023 No a co, že je pro zahrádkáře. A není pro předky, spíš pro středky a pro zadky. A jako zadka mně prostě ruce bolí a po námaze se klepou. Mně je jedno, jaký jste hrdina a superman. Já si rád práci ulehčím a opravdu je mi jedno, jak je to s restituenty... celý příspěvek > |  | Jaké zahradní nůžky?, 10.3.2023 Je hloupé rýpat do někoho, o kom nic nevím. Myslím že používet elektrické nůžky není nic potupného, pneu se ve vinohradech a sadech používají běžně. Ono jde taky o zdraví a karpální tunely. Když stříhám delší dobu, tak při obědě těžko sním polívku,... celý příspěvek > |  | Papriky 2023, 8.3.2023 Jednoduchá pomoc. Sít semena aspoň 1 cm hluboko, utužený substrát. Pak klíčí pěkně do obloučku, obal zůstane v zemině a ven se vytáhnou jen lístky. |  | Štěpařský vosk Moudrý, 8.3.2023 To bych chtěl někdy dokázat, takovou pečlivost. |  |
|  | Papriky 2023, 7.3.2023 Těch patnáct dní je nějaká magická hranice, musím si ji zapamatovat. Ještě přidám poznatek o odrážecím zrcadle. Donutil jsem se vyrobit odrazné desky a nainstaloval jednu za misku s výsevy. Je z duralového plechu 40 cm vysoká. Miska je na stole u... celý příspěvek > |  | Papriky 2023, 7.3.2023 Taky se musím přiznat. Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko. Odvolávám co jsem odvolal. Jak jsem psal, že za 14 dnů lezly všechny ostatní mimo Amy, tak Amy se začaly ukazovat 15. den +. Vyklíčilo 11 ze 14. semen, což je podle mých výpočtů... celý příspěvek > |  | Brambory ze semen, 6.3.2023 Ale samozřejmě, že brambory se šlechtí semeny a další selekcí a jánevímjakými kouzly. Akorát to trvá desetiletí. Když se vyšlechtí, jdou do množení (tady u nás na Vysočině, protože je tu chladno nejsou tu virózy) To se už provádí "přes" hlízy.... celý příspěvek > |  | Brambory ze semen, 6.3.2023 Je na tom to, že ty posty jsou úplně bezcenné, protože to je diskusní skupina v které se nikdo jiný pěstováním brambor a česneku ze semen nezabývá, nikoho to tím pádem nezajímá. I jako prostá zpráva to jen zabírá diskový prostor, nikdo to... celý příspěvek > |  | Brambory ze semen, 5.3.2023 To je reakce naprosto odpovídající a správná. |  |
 |
|
|
|