|
Příspěvky uživatele - 9.142
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata 2023, 5.4.2023 Tak to je typická trollí reakce. Je zcela jasný, že nic nepěstujete, jen se válíte u PC nebo tabletu a vymýšlíte, z koho si uděláte prču. K čertu s vámi. |  | Rajčata 2023, 5.4.2023 Člověče co to tady furt melete? Potřebujete uvolnit psavou energii? Vbouráváte se do otevřených dveří. To že teplomilné rostliny nízkými teplotami trpí je věc známá od počátku jejich pěstování. Jak trpí nám neřeknou, máme jen zkušenosti nebo... celý příspěvek > |  |
|  | Rajčata 2023, 4.4.2023 "nijak jim neublíží". A s tím já nesouhlasím. Ublíží jim tak, žer je zabrzdí ve vývoji a jak už tu myslím MHP psal, zpozdí se sklizeň. Nemám sice na to vědeckou studii, ale už mi párkrát takhle račata nastydla, když jsem se nechal zlákat pěkným... celý příspěvek > |  | Rajčata 2023, 4.4.2023 Podstatné je to "u zdi". Ta totiž akumuluje značné množství tepla. Když je skleník na frajplace a venku -5, nepomůže ani svěcená voda v petkách okolo záhonů. Prostě tak to je. Každý má podmínky jiné a je chyba přebírat slepě rady od někoho, kdo... celý příspěvek > |  | Mráz ve vegetačním období, 3.4.2023 PzP má recht, je to normální, akorát ta teplá perioda předtím to všechno nastartuje a pak je calamita. U nás zatím všechno ovocné v pupenech, semtam nějaký zlatý déšť. Nekvetou ani trnky a to je divný. Uvidíme, jak to dopadne. |  | Drobné zahradní nářadí, 26.3.2023 Nevím proč to hodnotíte, jaký to má smysl. Wolfgarten dělá nářadí z oceli, ne z bláta. Tomu odpovídá jak cena, tak kvalita. A kolik toho s ním pán poryl je úplně, ale úplně jedno. |  | Kosa, 25.3.2023 A teď ještě tu o Budulínkovi. Prosím! |  | Kosa, 24.3.2023 Blbě se to řadí, nebylo to určeno nicku JIRKA, ale tomu kdo pokřikuje na nick Cynik. Je to diskuse z r. 2007. |  | Kosa, 24.3.2023 Člověče, všimnul jste si, na jak starý post reagujete? |  | Česká rajčata 2017, 24.3.2023 Já tohle dělám nejen s Bejbiny/nami, ale se všemi rajčaty. Jakmile začnou červenat, jdou "na regál", zvlášť na začátku sezóny. Chuť bývá uspokojivá, uspíšení významné. PP. |  |
|  | Broušení zahradních nůžek, 22.3.2023 Ono to není smutné, jako spíš neobyčejně otravné. Staří psi už si své vyříkali a nebaví je nějaké klávesnicové boje. Teď s příchodem nových dravých vlčků se zase rozjíždí napadání a hloupé komentáře a výlevy úplně od věci. Ach, kdeže jsou ty staré... celý příspěvek > |  | Broušení zahradních nůžek, 21.3.2023 Zcela jistě vznikla škoda, že jste se nestal politikem. Podle toho, jaké píšete krávoviny by vám to řemeslo šlo náramně. |  | Rajská jablíčka 2023, 19.3.2023 To, že mně nesledujou ještě neznamená, že po mně nejdou! |  | Rajská jablíčka 2023, 19.3.2023 Sice je to offtopic, ale tak proč to neuděláte? Kdyby... Ode mně povolení nepotřebujete. |  | Rajčata 2023, 17.3.2023 Mám Bejbino v oblibě. Jednak kvůli velikosti, není zbytečně obrovské ani malé. A hlavně má velice malého bubáka, takže při některém zpracování se ani nemusí vyřezávat. Pokud jde o chuť, vidím, tedy chutnám ji jako klasicky rajčatovou a vyhovuje mi,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|