Příspěvky uživatele - 9.142

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mohu již přenést do skleníku?, 9.4.2023
Dělejete jak myslíte, sice to přežijou, ale neprospěje jim to. Určitě ne tykvovitým, ty nastydnou a zastaví se ve vývoji..
Rajčata 2023, 9.4.2023
Je to na závadu, protže je to nesystémová věc.
Jak dlouho čekat po děšti před kultivací, 8.4.2023
My vám přes klávesnici půdu nevysušíme. Holt to musíte vystihnout. Mám to možná horší než vy, těžká jílovitá a taky se těžko rozhoduju.
Broskve 2023, 8.4.2023
Je narašená hodně, květy před rozpukem a malé lístky. Síru už asi ne.  Mám Syllit, nebo spíš ten Champion?
Broskve 2023, 7.4.2023
No já to samozřejmě nemyslel zle s tou pamětí a samozřejmě jsem lecos zkoušel, jenže jsem našel vcelku prd. Co se chuti týče, asi nejvíc zkušeností máte vy, ale to je zkušenost nepřenosná, každý má jinou hubu. Pro mně je broskev utržená na vlastní... celý příspěvek >
Broskve 2023, 7.4.2023
Ždravím. Čím bych měl stříknout tu nově koupenou broskvoň, aby ji kadeřavost nesežrala? Už jsou vidět malé lístky. PP.
Broskve 2023, 7.4.2023
No nemusíme si hladit ega a šoupat nožkou, stačí když se vzájemně, sneseme. Není potřeba se milovat, když milovat, tak někalou pěknou babu. Vy musíte mít paměť jak slon, Když si pamatujete, že M napsal něco o Saturnu a ještě rok. Teď jen abych se... celý příspěvek >
Broskve 2023, 6.4.2023
Pan Přasličák je známý a uznávaný pěstitel ovocnář ze Vsetínska. Já jsem právě placatou broskev sháněl, protože mi chutnají A bělomasé jsou pro mně "broskvovější". Jen jsem nebyl jistý, jestli u nás přežije. Ale co se nezkusí...
Jaké ovocné stromky budete kupovat?, 6.4.2023
Zkuste těmi vašimi kydy pohnojit zahradu, máte-li jakou. Poroste to jak blázen. Jinou hodnotu to ale nemá.
Rajčata 2023, 6.4.2023
Tak u nás bylo -8,4, země zmrzlá jak beton a v sudech 2 cm led, v konvích (z plastu) to zmrzlo dotuha. Rajčata mi kolikrát taky ve skleníku namrzla a to byla pod dvojitým netexem. A moc se jim do růstu nechtělo, zpoždění bylo znát.
Broskve 2023, 6.4.2023
Omámen broskvovými bájemi PzP koupil jsem broskvoň Saturn, údajně vhodná do okrajových podmínek. Strom jako hrom, už kvete. Sice moje podmínky jsou dost za okrajem, ale člověk i když ví, tak neodolá. Dneska budu sázet. Má někdo nějakou zkušenost?
Jaké ovocné stromky budete kupovat?, 6.4.2023
Možná by byl lepší z dubové oceli, svářený bukovýma elektrodama, zkuste to podat jako zlepšovák.
Rajčata 2023, 5.4.2023
Pane Kotrle, nevím přesně a nesleduju to, který z postů jste tu v tom vlákně psal. Ale pamatuju vás jako diskutéra korektního a zkušeného pěstitele, koneckonců moje první révy byly od vás a dobře prosperují a plodí. Omlouvám se za ten příměr k... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 5.4.2023
66.55 Tak snad nebudeme závodit ve skoku do hrobu. Vy se mýlíte. já jsem dalek toho, že bych nekriticky hájil pana MHP, naopak, v začátcích jeho působení zde jsem ho často a hodně kritizoval. Evidentně o tom nevíte. Ale to neznamená, že když napíše... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 5.4.2023
Tak to je typická trollí reakce. Je zcela jasný, že nic nepěstujete, jen se válíte u PC nebo tabletu a vymýšlíte, z koho si uděláte prču. K čertu s vámi.
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika