|
Příspěvky uživatele - 9.142
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Broskve 2023, 25.4.2023 To byl subjektivní dojem ta chuť. Jinak broskve se rozhodly kvést do mrazu a že by tady nemrzlo nehrozí ani ve snu, takže se uvidí asi zase jen listí. |  | Tresen s podnozi Ptacice/colt, 24.4.2023 Ještě mě napadá, podívejte se na YT na videa pana Urbánka, jistě tam bude nějaká inspirace. |  |
|  | Broskve 2023, 24.4.2023 Do soboty jen ta nová Saturn, ty staré FM3 a FH se k tomu připravujou jak lačnej k s.. Mám takovou teorii, že při té mrazové ráně začátkem dubna to dostalo nějak hodně zabrat. Začíná kvést třešeň ptačí ale trnky, kterých vždycky byly na mezích krásné... celý příspěvek > |  | Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2023, 24.4.2023 Já jsem to projel v sobotu, docela se dalo, nadvakrát s přestávkou na proschnutí. Jenže teď je to zas nalité a potřebuju dělat záhony. Kdeže ty rady ze zahrádkářských knížek mrkev vyséváme začátkem března... |  | Likvidace nechtěných 70ti letých jedlí lidským škůdcem, 24.4.2023 Pane W. máte můj obdiv a hlubokosklon. Váš post nemá chybu a měl by se tesat. Dík za to. |  | Likvidace nechtěných 70ti letých jedlí lidským škůdcem, 24.4.2023 Zabránit trávení se dá poražením těch stromů. Takové stromy do obytné zástavby nepatří. |  | Rajčata 2023, 24.4.2023 Těm úvahám o teplotě půdy rozumím, na rozdíl od jiných diskutujících. Ale jsem skeptický k tomu prolití teplou vodou. Myslím (domnívám se) že to nějak dlouhodobě nepomůže a během jednoho, dvou dnů bude teplota stejná. Lepší je řešení pana V.... celý příspěvek > |  | Rajčata 2023, 23.4.2023 Tímto chci poděkovat panu MHP za inspiraci k zemnímu vrtákovi. Vrták objednán a zkušebně vyzkoušen. A je to skvělá věc. Díra až do středu země, nic se nesesýpá jako při dloubání lopatkou. Skoro už se na to sázení těším. Sice je to jen pár sazenic,... celý příspěvek > |  | Tresen s podnozi Ptacice/colt, 19.4.2023 Není to nic dramaticky velkého, to udržíte. Ale musíte ji hlídat, třešně jsou mrchy záludný. Vypálí, když to nejmíň čekáte. |  | Tresen s podnozi Ptacice/colt, 19.4.2023 Primární je, jak jsem pochopil z dotazu, zmenšení koruny, případně zastavení v současné podobě. Jenže toho nelze dosáhnout tím, že se to nechá růst. Za tři roky to bude o metr a půl větší. A že by se to pak zastavilo v růstu nehrozí ani náhodou.... celý příspěvek > |  |
|  | Tresen s podnozi Ptacice/colt, 19.4.2023 Nenechávejte vidličnatá rozvětvení. Kde na konci větve vyrašily dva výhony, ponechte ten lépe postavený podle možnosti, nižší, jdoucí z koruny, vodorovnější. |  | Tresen s podnozi Ptacice/colt, 19.4.2023 Je to v pořádku, žádný ježek. Vystříhejte větve které jdou do koruny nebo se kříží. Loňské výhony které nemají květy zakraťte asi o 2/3. Ty které mají květy zkrátíte po sklizni. PP. |  | Jílovitá zemina, 19.4.2023 Písek tam bude. Kompost, pořád a hodně, organika jakákoliv, štěpka, rašelina, zelené hnojení. Trvá to dlouho, ale v jílovitých půdách se dobře pěstuje téměř cokoliv. |  | Tresen s podnozi Ptacice/colt, 18.4.2023 Tak nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko. Vyfoťe to v květu, to bude brzo, nebo už je. Stejně vám podle tý fotky nikdo nic třeskutýho neporadí. Každý ježkem rozumí něco jiného. každoroční posklizňový řez je běžný v produkčních výsadbách.... celý příspěvek > |  | Tresen s podnozi Ptacice/colt, 18.4.2023 Myslím tím oslabený aktivní čípek, slabou tažnou větev. |  |
 |
|
|
|