Příspěvky uživatele - 9.142

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Broskve 2023, 25.4.2023
To byl subjektivní dojem ta chuť. Jinak broskve se rozhodly kvést do mrazu a že by tady nemrzlo nehrozí ani ve snu, takže se uvidí asi zase jen listí.
Tresen s podnozi Ptacice/colt, 24.4.2023
Ještě mě napadá, podívejte se na YT na videa pana Urbánka, jistě tam bude nějaká inspirace.
Broskve 2023, 24.4.2023
Do soboty jen ta nová Saturn, ty staré FM3 a FH se k tomu připravujou jak lačnej k s.. Mám takovou teorii, že při té mrazové ráně začátkem dubna to dostalo nějak hodně zabrat. Začíná kvést třešeň ptačí ale trnky, kterých vždycky byly na mezích krásné... celý příspěvek >
Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2023, 24.4.2023
Já jsem to projel v sobotu, docela se dalo, nadvakrát s přestávkou na proschnutí. Jenže teď je to zas nalité a potřebuju dělat záhony. Kdeže ty rady ze zahrádkářských knížek mrkev vyséváme začátkem března... 
Likvidace nechtěných 70ti letých jedlí lidským škůdcem, 24.4.2023
Pane W. máte můj obdiv a hlubokosklon. Váš post nemá chybu a měl by se tesat. Dík za to.
Likvidace nechtěných 70ti letých jedlí lidským škůdcem, 24.4.2023
Zabránit trávení se dá poražením těch stromů. Takové stromy do obytné zástavby nepatří.
Rajčata 2023, 24.4.2023
Těm úvahám o teplotě půdy rozumím, na rozdíl od jiných diskutujících. Ale jsem skeptický k tomu prolití teplou vodou. Myslím (domnívám se) že to nějak dlouhodobě nepomůže a během jednoho, dvou dnů bude teplota stejná. Lepší je řešení pana V.... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 23.4.2023
Tímto chci poděkovat panu MHP za inspiraci k zemnímu vrtákovi. Vrták objednán a zkušebně vyzkoušen. A je to skvělá věc. Díra až do středu země, nic se nesesýpá jako při dloubání lopatkou. Skoro už se na to sázení těším. Sice je to jen pár sazenic,... celý příspěvek >
Tresen s podnozi Ptacice/colt, 19.4.2023
Není to nic dramaticky velkého, to udržíte. Ale musíte ji hlídat, třešně jsou mrchy záludný. Vypálí, když to nejmíň čekáte. 
Primární je, jak jsem pochopil z dotazu, zmenšení koruny, případně zastavení v současné podobě. Jenže toho nelze dosáhnout tím, že se to nechá růst. Za tři roky to bude o metr a půl větší. A že by se to pak zastavilo v růstu nehrozí ani náhodou.... celý příspěvek >
Nenechávejte vidličnatá rozvětvení. Kde na konci větve vyrašily dva výhony, ponechte ten lépe postavený podle možnosti, nižší, jdoucí z koruny, vodorovnější.
Je to v pořádku, žádný ježek. Vystříhejte větve které jdou do koruny nebo se kříží. Loňské výhony které nemají květy zakraťte asi o 2/3. Ty které mají květy zkrátíte po sklizni. PP.
Jílovitá zemina, 19.4.2023
Písek tam bude. Kompost, pořád a hodně, organika jakákoliv, štěpka, rašelina, zelené hnojení. Trvá to dlouho, ale v jílovitých půdách se dobře pěstuje téměř cokoliv.
Tresen s podnozi Ptacice/colt, 18.4.2023
Tak nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko. Vyfoťe to v květu, to bude brzo, nebo už je. Stejně vám podle tý fotky nikdo nic třeskutýho neporadí. Každý ježkem rozumí něco jiného. každoroční posklizňový řez je běžný v produkčních výsadbách.... celý příspěvek >
Tresen s podnozi Ptacice/colt, 18.4.2023
Myslím tím oslabený aktivní čípek, slabou tažnou větev.
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika