Příspěvky uživatele - 9.142

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Za jak dlouho po postřiku půdy Roundupem tam mohu vysazovat zeleninu a ovocné stromky?, 3.5.2023
Jednak nevíme čím vám to kdo postříkal, když vy ne. Druhak Roundup se nestříká na půdu, ale na rostliny. A pokud se použije správně, není problém s růstem.
Mráz ve vegetačním období, 3.5.2023
Konstatuju, že charakter letošního jara se mi ale opravdu nelíbí. Nejen že u nás pořád mrzne (před 2. dny - 1,4) ale hlavně je neustále chladno přes den a studený viítr. Ony ty stromy rozkvetou, ale včely nemohou ven z úlů a tak to opylení nebude asi... celý příspěvek >
Automatické otevírání a zavíráni skleníku (podle počasí), 2.5.2023
Žádnou. Kupte si píst, ve kterém je vosk. Budete muset upravit mechaniku.
Konkurenční koruna třešně, 2.5.2023
Ono zakoření vcelku všelicos, využívají to zahradníci k množení okrasných rostlin. Podmínka ale je spodní teplo, tedy množárna vytápěná zespodu. Bývalo to ve starých sklenících, kde pod parapetem vedly trubky topení. Množily se tak běžně citrusy. A... celý příspěvek >
Kadeřavost broskvoně, 1.5.2023
Inu jsou šťastlivci, kteří se diví, cože to je kadeřavost, když oni vůbec nestříkají (určitě nepěstujou broskvoně). A pak nešťastníci, kteří vyvádějí roztodivná kouzla, napodzim, zjara, když nastane toto, či ono, jeden až x-tý přípravek a stejně se... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 1.5.2023
Hlavně by si to měl každý vyzkoušet a zařídt se podle výsledků. Já třeba rajčata prakticky nezalévám, jen vyjímečně, když dlouho neprší. Jsme ve vlhké oblasti a vody je tu pořád dost. Svisle sázené rostliny si pro vodu sáhnou. A protože kvůli mrazům... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 30.4.2023
36.14: Ale bezděčně využíváte zkušenosti a poznatky řady pěstitelů, kteří to nesmyslné konání museli dělat, aby vyšlechtili rajče, které vy pak JEN sníte. Já myslím, že podivín není žádný, anebo naopak jsou všichni. Někdo holky, jiný vdolky, někdo... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 30.4.2023
Lepší je sázet svisle a hluboko. Líp dosáhnou pro vodu. Šikmé sázení se mi neosvědčilo. PP.
CHŘEST, 30.4.2023
Taky jsme mívali, nejdřív jako přízdobu do kytic na hřbitov, pak jsme zjistili, že ten asparágus je vlastně chřest a začali to ochutnávat. Později jsem trs rozdělil a daroval dceři. Po té operaci začal pomalu chšádnout až uchšádl. Kdybych sehnal... celý příspěvek >
Cibule tulipánů, 29.4.2023
Ono to je tak, že při vyšší teplotě cibule raší, při nižší zakořeňují. To platí pro podzimní výsadbu. Co to vyvede teď je složité vyvěštit. Asi bych se přikláněl k ponechání venku, na nějakém přiměřeně teplém místě a napodzim zasadit.
Délka klíčků - sadbové brambory, 29.4.2023
Co s tím? To myslíte vážně? Vy jste asi opravdový začátečník. Vyhodit, náklady zahrnout do ztrát, poučit se pro příště.
Mirabelky - Miragrande a Bellamira, 28.4.2023
Uvidím jestli a jak to poroste a zdali bude ještě nějaké "příště", čas letí... Dík za nabídku. Jde mi o to, že pro doplnění sortimentu sháním nějakou dobrou voňavou sladkou ryngli. Na povidlo, nebo zavaření. Kdysi jsem koupil Althanovu, vyklubala se... celý příspěvek >
Mráz ve vegetačním období, 27.4.2023
A studený máj, v stodole ráj, v červnu netřeba déšť prosit, pršet bude sotva začnem kosit,  svatá Anna, chladna zrána a je vymalováno. Já chci bydlet v Tyrolsku.
Mirabelky - Miragrande a Bellamira, 27.4.2023
Mirabelka Bellamira, rok výsadby 2013, koupená v Kruhu, dnes zlikvidována a pokus o přeroubování dlouhými rouby Oulinské. Za tu dobu neměla významnou úrodu a plody byly naprosto bez chuti. Evidentně stromek trpěl drsnými podmínkami. Tu Oulinskou jsem... celý příspěvek >
Mráz ve vegetačním období, 27.4.2023
Včera -1.1, dnes -1.7. To by snad mohlo něco přežít.
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika