Příspěvky uživatele - 9.142

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kadeřavost broskvoně, 14.5.2023
Síran amonný. Patent PzP
Rajčata 2023, 14.5.2023
Tvrdohlavost je dobrá vlastnost pro výzkumníky, ale není dobré setrvávat ve svých omylech. Už jsem tu psal, že ty vaše zemní lázně jsou k ničemu a teď jste si to sám vyzkoumal. Troufám si tvrdit, že během 3-4 hodin je teplota půdy v okolí saznice tak... celý příspěvek >
TOP odrůdy na moštování, 13.5.2023
V té Strýmce se mýlíte velmi, ledaže vyžadujete mošt s výrazně pikantně nakyslou příchutí (rozuměj křiví ústa, láme vaz). Ostatní nevím. Dobré je použít nějaké starší žluté odrůdy sladké mírně aromatické zrající na podzim. Doporučuje se Jadernička,... celý příspěvek >
Staré odrůdy nezaměnitelné chuti, 12.5.2023
Do Orlických hor 500 m vysoko je Coxova nesmysl.
Staré odrůdy nezaměnitelné chuti, 11.5.2023
Já bych trochu polemizoval s tou "nezvláštní chutí" Průsvitného. Když je v optimální zralosti, je to výtečné osvěžující jabko s nádhernou vůní. Mimochodem, je velmi dobré i na zpracování, pyré, přesnídávky, na zmrazení. Nehnědne a překvapivě není... celý příspěvek >
Zhasínání motoru sekačky po zahřátí, 11.5.2023
Vyměnit fajfku. Za horka se probíjí.
Rýnsko-hessenské vedení - obava z ohýbání, 10.5.2023
Nejsem vinař, jen ze zkušeností co rostou na chalupě. Doporučuje se ohýbat po dešti, dřevo je měkčí. Praskat v nich může, když nedoprasknou úplně, tak moc to nevadí. Přiohýbat už za zelena samozřejmě můžete, spíš jen navádět do směru, když to ohnete... celý příspěvek >
Nový vzhled stránek, 10.5.2023
Tak ono zvykne si i na šibenici, že. Vzhled je jaký je a vypůjčím si poučku velikána:" můžeme proti tomu protestovat, můžeme s tím nesouhlasit a to je tak všechno, co proti tomu můžeme dělat." Já bych uvítal v zeleném pruhu nahoře proklik na nové... celý příspěvek >
Ruční postřikovač, 9.5.2023
Tak neumíte seřídit trysku. Mlhu nedělá žádný postřikovač, jedině rosič.
Pachový odpuzovač, 9.5.2023
Sežerou všechno. Rozumného myslivce s kulovnicí. Pokud existuje.
Mráz ve vegetačním období, 8.5.2023
Tak nevím, nevím, pane W. "A zima zimu stíhat bude" pravila ta zkouřená baba. Co to hulila za matroš? Sice globální voteplení nezachytila, ale ty zimy se jí fakt povedly. Tady dnes ráno zima jak sviňa a vsadím klobouk, že na chalupě mrzlo. Ale to... celý příspěvek >
Mráz ve vegetačním období, 3.5.2023
Ale já nechci dýchat horký vzduch. Já chci normální vlahý jaro sem tam s májovým deštíkem kdy hrdliččin zve Kulasce hlas..
Kolik stupňů "pod nulou" vydrží květy?, 3.5.2023
Hlavně to není o hledání odrůdy, které vydrží malé plůdky -5 st. Když mrzne, tak to zmrzne na Moravě i na horách, jedno jaká odrůda. Podstatné je celkové klima oblasti, suma teplot a délka vegetační doby, u meruněk i hloubka zimních mrazů, -20... celý příspěvek >
Broskve 2023, 3.5.2023
Tetelím se radostí, že pan W. má podobné pozorování jako já. Ten duben to nějak zabrzdil a vegetaci, rozumějme té užitečné se pořád nějak "nechce".Zato tráva to neřeší a jede jak obvykle.
Za jak dlouho po postřiku půdy Roundupem tam mohu vysazovat zeleninu a ovocné stromky?, 3.5.2023
Jednak nevíme čím vám to kdo postříkal, když vy ne. Druhak Roundup se nestříká na půdu, ale na rostliny. A pokud se použije správně, není problém s růstem.
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika