Příspěvky uživatele - 9.142

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Okurky usychají, 2.6.2023
Tohle okurky na začátku plodnosti dělávají. Příčinu jsem nezjistil, možná i odrůdová vlastnost. Zalijte ledkem.
Dešťová voda ze střechy, kryté asfaltovými pásy, 1.6.2023
Je to nějaký trol, taky jsem se chytil.
Co s kořeny šeříku?, 31.5.2023
Dovolím si přilípnout post s trochu jinou otázkou. U sestry na zahradě roste tmavý velkokvětý voňavý šeřík. Chtěl bych ho nějak namnožit pro sebe. Kořenové výmladky nemá a možná je i nějak roubovaný. Ví někdo nějaký spolehlivý způsob jak to udělat?... celý příspěvek >
Jahody - hodně listů, málo plodů, 31.5.2023
Čerstvý koňský hnůj má nevyvážený poměr živin. Doporučuje se založit na hromadu a nechat rok rozležet a pak teprve hnojit. Mimochodem vynikající hnojivo je vyplozený susbstrát ze žampoináren.
Rajčata 2023, 30.5.2023
MilosK: Host 2.66 vám ukazuje, jak se to má dělat, amatére. Mimochodem, peckoviny dopadly stejně, značně promrzly v koruně. Jo a pořád fouká severák. Furt, celý jaro.
Soda na zvýšení PH a zakalená voda, 29.5.2023
Jestli máte v bazénu Ph 2,5, tak jste jak ve filmu rozpuštěný a vypuštěný. To je Ph skoro čisté kyseliny. Nepletete si nějak pojmy?
Mráz ve vegetačním období, 29.5.2023
V minulém (od 22.5) týdnu poklesy ke 3 st, dnes ráno zaznamenané minimum 2,9 st. Pořád ještě je k smíchu snaha MHP nějak pomoci okurkám?
Rajčata 2023, 29.5.2023
Buďto někdo flákne do diskuse post který tam tématicky nepatří (třeba tenhle) a začne se o něm diskutovat, nebo se během "korektní" debaty udělá slavný velikánův úkrok stranou. Obojí je pro ostatní protivné, ale stává se to všude opakovaně a kdyby to... celý příspěvek >
Nemoc nosnic, 28.5.2023
Já jen abych vám doplnil vzdělání o chovu drůbeže, do hrnce strčíte zařízlou slepici držíce ji za pařáty, takže při troše opatrnosti azbestové rukavice nepotřebujete. A o tom kdo se v chovu víc orientuje se tu nedohodnem, Váš přístup mi ale připadne... celý příspěvek >
Nemoc nosnic, 28.5.2023
Opět oblíbený výslech o tisíci otázkách, který ovšem padoucha nevypátrá. Tohle se řeší uhnízděním v hrnci.
Ořešák - divné výhonky, 28.5.2023
To sice máte částečně pravdu, ale u ořešáků se musí opatrně s tím řezáním.
Rozkvétání slivoní, 27.5.2023
Rajčata 2023, 26.5.2023
Nevím tento, ale teploty půdy na stanicích CHMU jsou zveřejněny na jejich webu v jakémsi zasutém pododdělení.
Rajčata 2023, 26.5.2023
Tak mně připadne, že agresi si vylíváte vy, pláčete sice dobře, ale na špatným hrobě. Konstruktivně. Oharka na marka můžete sázet někde na Hané, nebo na Znojemsku, tam to oharek stihne. V 570 mnm (ano, i tak vysoko se někteří pokoušíme o pěstování... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 26.5.2023
Uvědomte si, kde se okurkám říká "oharky", jak tam probíhá vegetace a potom raďte. Ten druhý odstavec jste si mohl odpustit, nikoho to vaše kádrování nezajímá.
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika