|
Příspěvky uživatele - 9.142
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
A co vaše višně?, 22.7.2023 Porovnat nemůžu, ale u Favoritu jakýsi náznak sladkosti je. neměl jsem ale možnost prakticky ochutnat plně vyzrálý plod, protože ty harpyje by to sežraly. Pokud jde o Morelu, co vím z knížek a doslechu, bez ochrany zubní skloviny bych ji nechutnal.... celý příspěvek > |  | Změny ve fóru ++++, 20.7.2023 To opravdu nemáte nikdo práci na zahradě, že tu mlátíte tu prázdnou slámu? Já nevím co bych dřív zalil nebo sklidil a zpracoval. Tak ty klumpy vypněte a jděte na zahradu. Bude vám líp a bude to užitečnější. |  |
|  | Broskve 2023, 14.7.2023  Takhle to teď vypadá v Ledovém údolí. Věřím, že dozrajou ještě letos. FM3. |  | A co vaše višně?, 14.7.2023 Favorit už je 14 dnů naložený ve vodce ve dvou sklenicích celá úroda. Samozřejmě sklizeno před zralostí, abych toho aspoň trochu zachránil před těmi opeřenými hydrami. |  | Rozmnožování muchovníků, 9.7.2023 Pošlu vám zdejší kosy a kvíčaly, abyste poznala reálný život. Kaštánku která měla letos první významnou úrodu obrali do mrtě. Tak, že jsem ani neochutnal plně zralou třešeň. Možná na těch CD byly nějaký drastický nahrávky. |  | Výběr travního traktoru, 9.7.2023 Tak anglický trávník se dá udělat jen v Anglii. U nás jsou to více méně trapné pokusy. Někdo, kdo má 3000 m z toho stěží bude dělat anglický trávník jen tak z plezíru. I když znám takového podivína, soused pražák má skoro takový pozemek, udržovaný od... celý příspěvek > |  | Výběr travního traktoru, 8.7.2023 Malujete ďábla na stěnu. Mám kus palouku, jak už jsem psal, seču jednou ročně přelom červen/červenec když to nikco nechce. Tráva na některých místech po hlavu a to trvale furt, Samozřejmě to nehnojím. A tím jedním sečením se to dá udržet a nic... celý příspěvek > |  | Výběr travního traktoru, 7.7.2023 Myslím, že vhodný by byl traktor, nebo rider, nevím co se vyrábí, s mulčovacím nožem. Máme palouk, který jsme sekali lištovkou. Teď už jsem vybavení prodal (věk a síly) a řešíme to buď sousedem, když si to chce vzít pro králíky, nebo zahradní firmou,... celý příspěvek > |  | Výběr travního traktoru, 6.7.2023 Lištovou sekačku v žádném případě, je náročná na seřízení a obsluhu. |  | Hrušky 2022, 6.7.2023 Ještě jsem zapomněl, Nela vřeteno asi 6, Muškatelka šedá taky do deseti - je to strom. Prostě ten mráz to zdevastoval. I ta Muškatelka co vydrží všechno podlehla. |  |
|  | Hrušky 2022, 5.7.2023 Vřetena. Bohemica +-10, Konference 0 (byly loni), Armida 0. |  | Čerstvě zasazená tráva devastována plevelem, 4.7.2023 Nefilosofujte, rady jste dostal. jak se má vysévat tráva si najděte na síti a podle toho můžete usoudit, jestli jste to udělal správně. |  | Čerstvě zasazená tráva devastována plevelem, 4.7.2023 Trávníkem se nezabývám, mám trávy až nad hlavu. Podle mně bylo špatné osivo, nebo technika setí. Já bych to posekal a přesel novým osivem. |  | Phytophthora infestans, 2.7.2023 Nevím, odborník nejsem. Ale připadne mi, že PB vždy naopak začínala na listech, na špičkách a okrajích a postupovala ke stonku. Tohle vypadá opačně, ale co to je nemám ponětí. |  | Višně, anebo třešně?, 1.7.2023 Třešeň ptačí. Podle popisu chuti by byly skvélé naložit na griotku. |  |
 |
|
|
|