Příspěvky uživatele - 91.196

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajcata - nemoc? Co to muze byt?, 6.9.2025
, pane Petře z Pardubic, za ta fota plná krásy jsem Vám vděčný, zapalují ve mě touhu zažít opět snídani na bříšku nahé slečny, SPCH.
Hmyz mi žerie úrodu, 6.9.2025
Já jsem vypozoroval, že pivní pasti je lepší dát na už sklizený strom poblíž toho, který chci ochránit-nějaká meruňka, třešeň apod.se většinou pár metrů od něj vyskytuje-to většinu škodlivců stáhne bokem. A když není strom, tak je třeba plot, nebo... celý příspěvek >
Klejotok mandloně, 31.8.2025
Metrové přírůstky nejsou obrovské-snad u Vašeho konkrétního stromku ve srovnání s minulými sezonami. Na fotce není vidět místo štěpení, možná je -byť jen málo utopené v půdě a tou malou, někdy nikdy dokonale nezavalenou rankou do str.vniklo cosi, co... celý příspěvek >
Boží dar, 31.8.2025
Pole se strništěm poprávu chlubí, matrací pro krychle a válce jsou. Dole se hraboši se sysli zubí, zásobou na zimu líce se dmou. Mlynáři, pekaři a s nimi kvásky vykouzlí bochníky té Boží lásky. Movitým i chudým stejného třeba-to je náš poctivý,... celý příspěvek >
SweeTango, 29.8.2025
-pánové, krása až oko jásá! Korzárův stromek-to je tanec! A Mičurin II? Já tam vidím i ouška zajíčka z Playboje, SPCH.
Počasí 2025, 28.8.2025
Venku více pofukuje, snad to předpovídanou vodu z Nebe donese? Některá jablka chytla spar od Sluníčka. Ještě že se nám povedla rozchodit zahradní pumpa-s vydatnou pomocí technicky zdatného kamaráda-a můžeme alespoň mladým stromkům, které ukazují, že... celý příspěvek >
Bratříčku, 25.8.2025
Zakladatel vlákna si nic rvát ani sypat nebude. Úmysl tématu v sekci Různé zjevil.To, že si PP a někteří další nevidí do kyselých úst, to je jejich zrcadlo, SPCH.
Choroba podpnika, 25.8.2025
Tady k tomu stavu nejspíš přispělo nesprávné mulčování, SPCH.
Bratříčku, 21.8.2025
Já jen chtěl obrazně, vlastně opisně položit kytičku. Že byly např. zahrádky pro mnohé útočištěm před obtížemi života v dobách dřívějších a-mohu-li soudit sám za sebe i dnes, je snad Pravda. I pro naštvané: Toto téma jsem cíleně založil v sekci... celý příspěvek >
Bratříčku, 21.8.2025
Sním, či bdím-štípněte mě někdo-au! Já se hlásím k prvnímu příspěvku tohoto vlákna, za ním si stojím, k němu se poutám-co se strhává dál, to už je mimo můj vliv.Ten obraz, tu plachtu u Vaší nemocnice jsem zahlédl až zde, já na něm vidím Okamuru a... celý příspěvek >
Bratříčku, 21.8.2025
Jako by to včera bylo, jedlo se a víno pilo. Zahřmělo a pak se lilo -z Nebe ptáci oceloví, málokdo nám Pravdu poví, z paměti když střípky loví. Ještě teď má kůži husí, koupit musel co se hnusí, sevřel pěsti, zavřel pusy. Srdce rve se na sta kusy. Než... celý příspěvek >
Listy kastanu zloutnou - proc?, 20.8.2025
Jsou unavené, chystají se na dlouhý spánek. Jestli je neokouše, nepodryje zvěř, tak zjara se zase zazelanají, SPCH.
Rajčata 2025, 19.8.2025
Tak se to tu zase jinak řadí-sem psal k počtářské hádance... Zvedám sázku na dvě kopy! SPCH
Rajčata 2025, 19.8.2025
-baj oko plus mínus autobus, kalkulačka, sčot, abakus-Vy jste mi veselá kopa-takže okolo kolem-jen se možná lehce pletu, páč se jich pár párů v tabulích čistých zrcadlí, SPCH, prognostický ústav.
Rajcata - nemoc? Co to muze byt?, 17.8.2025
Někomu by se použití slivovice, ovocných pálenek na postřik zdálo jako plýtvání, ale já se sem tam dostanu k různým vzorkům-většinou coby dárek. To slovo různým občas popisuje kvalitu, chuť, vůni-i jejich opačný význam. Takové zboží pak čeká na... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika