Příspěvky uživatele - 230.40

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Paprika Rodrigo, 21.3.2021 Obsahuje fotku
Sazenice paprik jsou na jížním okně. Málo přirůstají a vytahují se, protože je málo sluníčka. Chtělo by to dát do sleníku, ale počasí zatím nepřeje. VASEK5
Kapusta - naklíčené rostlinky padají k zemi, 12.3.2021
Podle me malo svetla a vysoka teplota v mistnosti, prepikirujte po jedne sazenici zasadit az po zakladni listky   teplota kolem 20 stupnu severni strana neni  vhodna pro jakoukoliv zeleninu vasek 5
Benzínová sekačka vs. Aku sekačka, 28.2.2021
Jakou plochu bratr seka a jaky ma zaber sekacky v cm     taky se zajimam jesti aku nebo nechat  elektrickou mam plochu do 300 m2
Hryzec, 26.2.2021
Kupte si SWISS past na hraboce cena asi 350kc velmi jednoducha ale  velice ucina past nic lepsiho neznam vlovi jsem chytil 11 krtku a 6 hrabosu      mam to podobne jak vy z prava i zleva se sousedi  nestaraji o... celý příspěvek >
Papriky 2021, 21.2.2021
Pri takove optimalni teplote by papriky mely vylez do osmi dnu pri kliceni neni potreba svetlo jak zacnou sazenice nadzvedavat zeminu je potreba prisvetlovat pres den jinak se zacnou moc vytahovat hodne tepla malo svetla po prepikirovani dat na okno... celý příspěvek >
Paprika Rodrigo, 1.2.2021
Nejsem velkopěstitel, jsem normálně amatérský zahradník jako ostatní, co se baví zahradničením. Pěstuji také i jinou běžnou zeleninu. Ale na papriky jsem doslova a do písmene vysazený. Jestli myslíte, že by se to otrhalo a usušilo jako petrželová... celý příspěvek >
Paprika Rodrigo, 31.1.2021 Obsahuje fotku
Papriky, které jsem vysel 11.1.2021 do kelímku, jsou dostatečně veliké na pikýrování. Jsou mírně vytáhlé, protože nebylo dost slunečního světla. Nepřisvětluji, mám je na okně parapetu na směr západ. Že jsou mírně vytáhlé vůbec nevadí. Budu je sázet... celý příspěvek >
Sloní česnek, 19.1.2021
pane Vladimire nic ve zlem ja si myslim    ze nas zkousite vy velky   odbornik na pestovani rajcat a jine zelenina  znamost v americe a nevi   jak se pestuje sloni cesnek pripada  mi to absurni ale muzu se... celý příspěvek >
Paprika Rodrigo, 19.1.2021 Obsahuje fotku
První semena paprik jsem vysadil 11.1.2021. Za 7dní byly rostlinky vyrostené. Používám na předpěstováním semen obyčejný jogurtovač, který má optimální teplotu 28°C. Do kterého se vejdou 4 kelímky od pomazánkového másla. Kdo pěstuje jen několik odrůd,... celý příspěvek >
Hryzec a pořád hryzec, 30.12.2020
Ja jsem pouzival  modry prasek Kumatox     mrkev jsem nakrajel na kolecka a obalil kumatoxem a dal na okraj nory       vasek
(Báječná) Bláhova oranžová reneta, 25.12.2020
Mohu doporucit o blahove renete jsem   teoreticky vedel ale nezajimal jsem se o ni taky proc kdyz  jsou kazdy rok nove odrudy az v loni kdyz mi soused dal ochutnat par jablek velmi krehka   stavnata s vyrovnanou lahodnou... celý příspěvek >
Proti krtkům, 17.12.2020
taky me to zajima jak znicit krtka a hrabose ale zatm je to o nicem pouzivam nehasene vapno do nor taky kusovy karbit a petardy ktere zasuny do nory zapalim petardu priklopim pripravenym poklopem a prislapnu nohou  tlakova vlna  je dost... celý příspěvek >
Zahradnictví Spomyšl, 21.11.2020
Je to velmi jednoduche je to velka firma ma velky vyber cena je taky dost vysoka co nemuzou prodat to zameni za jine treba takove co potrebujete a vysledek se dostavi az zacnou plodit
Paprika Rodrigo, 15.11.2020
chutove jsou vsechy tri stejne dobre.  rubika a paradise    maji pravidelny čtyřhran lahodici oku paradise jak jsem psal je mirne ranna   mate pravdu ve foliovem tunelu by to bylo narocne na cas   zajima me jak... celý příspěvek >
Paprika Rodrigo, 12.11.2020
To vam nereknu jestli netkana bude vhodna   foliovy tunel je vyzkouseny pestuji  odrudy silnostene hranate ktere se daji bezne koupit v odchode   odruda Saskia   Rubika a Paradise posledni je mirne rana   vasek... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika