|
Příspěvky uživatele - 241.90
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Thuje usychání a hnědnutí, 10.9.2021  Dobrý den, mockrát děkuji za Vaše rady.
Na jaře jsem dle Vaší rady vybral starou zeminu z povrchu až co to šlo (cca 5-10cm) a doplnil novou (na čtyři květináče to bylo cca 270l) + přidal hořkou sůl a hnojivo na tůje dle návodu. Úspěch se... celý příspěvek > |  | Thuje usychání a hnědnutí, 21.4.2021 Moc děkuji za vaše reakce. Ano jsou v "truhlíku" na terase. Staré cca 6 let a vysoke cca 1,5 metru. Myslíte, že je možná jejich záchrana tak aby jsem je mohl mít díle na stejném místě? Například vytýhnout, odstranit zbytky staré hlíny, dosypat... celý příspěvek > |  |
|  | Thuje usychání a hnědnutí, 20.4.2021  Dobrý den, rád bych se zeptal zda mi někdo dokáže poradit co s thujemi, které postupně začínají usychat jednotlivé větve a celkově začínají od konců jehliček hnědnout?
Minulý rok mi je ve velkém napadli mšice, tak jsem stříkal koncem léta a před... celý příspěvek > |  |
|
|
|