|
Příspěvky uživatele - 214.246
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Celer, jak nakostkovat a zavařit, 13.11.2022 Vraťte se k normálnímu noži. Celer s nožem ocistíte, nakrajite na plátky, proužky,kostičky, a okamžitě vložíte do octové voda, aby zůstaly bílé. Uděláte si ten váš lak, nandáte do sklenicek zalijete a zavarite jako okurky. Možná troch víc aby nebyl... celý příspěvek > |  | Česnek sezóna 2021/2022, 1.11.2022 A to vám pan Kozák takto poradil, sázet na pohodu do půdy 12 st. teplé. |  |
|  | Studený Briggs & Stratton 500 series nestartuje, 28.9.2022 Možná by pomohlo dat si tu práci a zjistit kam to lanko (struna) želva -zajíc vede a co tam na konci ovládá.
Motor při prvním startu připravím tak, že 5x prudce zmacknu gumový balónek. Když sundam filtr, musím vidět jak stříka palivo do... celý příspěvek > |  | Neobvyklý půdní profil, 15.8.2022 A hlavně pochybuji o tom, že takto ty vrstvy udělala příroda. Tak se dneska upravuji stavební pozemky a hospodáři s ornicí.Ten výkop je taky ukázkový s tím potrubím. |  | Lámou se větvičky s plody... dozrají rajčata?, 21.7.2022 Je to pořad stejně. Když nedáte k rajceti kůl, tak se zlomí. Není samonosné.Větev u jabloně už jsem taky podložil, aby se nezlomila pod tíhou plodů.Velké giganty rajcat taky musím podložit nebo podvazat než se zlomí. Potom je pozdě. Nic neprihnojuji... celý příspěvek > |  | Prosba, dá se s tím ještě něco udělat?, 3.7.2022 SPCH nevěšte hlavu. Lidi poznají kdo je kdo. Já mám taky někdy chuť někoho zkrouhnout a nebo pochválit. Třeba za zavarovani bez cukru dát minus, nebo zase plus za nápad, používat injekční stříkačky na dávkování. Dejte nějakou báseň. Bude hezky den. |  | Papriky 2022, 1.7.2022 Jo dal jsem dvacetinu asi 9 setin gramu. Napsal jsem o řád víc. Díky. Jen jsem si postěžoval ze někdy to dávkování nám moc výrobce neulehčuje. |  | Papriky 2022, 30.6.2022 Doporučoval bych, udělat pauzu. Zase se chvíli věnovat pěstování a ochraně zeleniny. Papriky ve skleníku jsem dnes musel postrikat proti msicim. Venku jsou v pohodě. Mospilan -balení 1,8 g na 10 litru vody. Já potřeboval vody asi půl litru.Necelý... celý příspěvek > |  | Papriky 2022, 29.6.2022 Soli 8 deka |  | Papriky 2022, 29.6.2022 2.1/4 litru vody, 1/2 l octa,16dkg cukru,8 kg soli,5ks bob. List,5 ks hřebíček, 5 ks nové kořeni,5 ks cely pepř,2 lžičky hořč. semínka,15 koleček sacharinu.
Zkuste to a dejte vědět. + kopr |  |
|  | Jakou techniku na 1000m2 a metr vysokou trávu, 18.6.2022 Já jsem tedy za svůj život hektary s krovinakem asi nesekal. Ale ovládám ruční kosu včetně jejího servisu t.j. naklepat, nasadit, upravit kosiště. Asi proto nechápu, ze bych měl metrovou trávu sekat napůl a potom teprve dole u země, případně ji... celý příspěvek > |  | Jakou techniku na 1000m2 a metr vysokou trávu, 17.6.2022 A nebyl by lepší místo struny kovový trojzubec? |  | Vlhkoměr, 15.6.2022 Do skleníku 4 m dlouhý a 3,5 m široký. Levá strana 5 m2 +cestička +práva strana 5 m2 dám 45 až 50 litrů vody. 1 m2/ 4-5 L vody/den. Zaliváme večer, voda je teplá. Všechno pod rajcata, okurky, cukety taky nemají rády polívání zhora.Papriky, celer,... celý příspěvek > |  | Travin a kompost, 12.6.2022 Tak odvezu to do kontejneru, a dostane se to na kompostarnu. Tam se moje promile promichá z tunama trávy z městských parků, nadrcenou štepkou a dalšími odpady k tomu vhodnými. Podle zákona, každá obec takový servis má poskytovat. U nás se to... celý příspěvek > |  | Travin a kompost, 11.6.2022 Já jsem taky dostal příkaz, abych ten jetelicek v trávě a různé listy jako jitrocel se podobající chemicky potlačil. Bofixem. To, že teď nesekáme aby postrik mohl působit je nutnost. Vše co posekam potom, půjde ven z domu. vám to taky doporučuji.... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|