Příspěvky uživatele - 28.103

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zpomalení růstu rajčat, 13.2.2021
Momentálně klíčí. Byl jsem překvapen že to tenhle rok šlo tak rychle. Minulý jsem měl asi vadná semena, protože zaklíčila mezi 2_3 týdnem.
Disponuji varianty tyčkových rajčat. Pokud bych zastřihl tak jedině nad bočním výhonkem, aby mohl růst nový kmen.
Zdravím, tak jsem byl tak nedočkavý, že jsem zasel minulý týden. Minylý rok jsem to zkoušel poprvé v životě, výsev jsem měl v březnu a sazeničky byly ještě v červnu relativně malé. Letos očividně disponuji lepšími podmínkami pro růst, neboť to... celý příspěvek >
Skleník / foliovník 30x6m, 13.12.2020
Děkuji za inspiraci
Skleník / foliovník 30x6m, 13.12.2020
Zdravím, mám k dispozici prostor 30x6m. Žádný skleník / foliovník takového rozměru jsem na internetu nenašel. Nevíte kde by se dal sehnat? Když jsem se díval na cenu za 12m dlouhou variantu tak jsem se lekl =). Nebylo by asi cenově lepší si ho... celý příspěvek >
Další diskuze:  2627  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika