|
Příspěvky uživatele - 28.103
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zpomalení růstu rajčat, 13.2.2021 Momentálně klíčí. Byl jsem překvapen že to tenhle rok šlo tak rychle. Minulý jsem měl asi vadná semena, protože zaklíčila mezi 2_3 týdnem. |  | Zpomalení růstu rajčat, 13.2.2021 Disponuji varianty tyčkových rajčat. Pokud bych zastřihl tak jedině nad bočním výhonkem, aby mohl růst nový kmen. |  |
|  | Zpomalení růstu rajčat, 13.2.2021 Zdravím,
tak jsem byl tak nedočkavý, že jsem zasel minulý týden. Minylý rok jsem to zkoušel poprvé v životě, výsev jsem měl v březnu a sazeničky byly ještě v červnu relativně malé. Letos očividně disponuji lepšími podmínkami pro růst, neboť to... celý příspěvek > |  | Skleník / foliovník 30x6m, 13.12.2020 Děkuji za inspiraci |  | Skleník / foliovník 30x6m, 13.12.2020 Zdravím,
mám k dispozici prostor 30x6m. Žádný skleník / foliovník takového rozměru jsem na internetu nenašel. Nevíte kde by se dal sehnat? Když jsem se díval na cenu za 12m dlouhou variantu tak jsem se lekl =). Nebylo by asi cenově lepší si ho... celý příspěvek > |  |
|
|
|