|
Ranná výsadba rajčat do skleníku, 3.3.2021 Já, že jsem viděl jednoho pána, co zakrýval na noc vždy celý skleník
na konci videa
|
 |
Ranná výsadba rajčat do skleníku, 3.3.2021 Tím netexem přikrývate skleník nebo samotné sazenice? |
 |
|
 |
Ranná výsadba rajčat do skleníku, 3.3.2021 Zdravím,
máte někdo zkušenosti s výsadbou rajčat v dubnu do skleníku (nevytápěný)?
Pokud si projedu meteorogické záznamy deních teplot z této stránky. Tak v dubnu může klesnou teplota pod bod mrazu.
Otázka je jak to vypadá ve skleníku?... celý příspěvek > |
 |
Rajčata 2021, 3.3.2021 Chci se zeptat, co děláte pro to aby ste mohl semena nadále uchovat se zachováním stejné genetické informace? Dávate na rajče nějakou síťku proti hmyzu abyt nedošlo ke křížení?
Nějaký tip co koupit? Děkujji mohokrát
|
 |
Chilli u plotu - legální?, 25.2.2021 Za mě asi největší problém je panický záchvat. Když člověk neví, co se děje a je mu extrémně zle. Já jsem jenou zkusil habanero co mělo 200 tisíc a málem jsem "zařval". Mám respekt. Držím se kolem 50 tisíc. Víc nejdu |
 |
Chilli u plotu - legální?, 25.2.2021 Už jste někdy pozřel scorpiona na ex?
Je to extrémně bolestivé. |
 |
Chilli u plotu - legální?, 25.2.2021 Trinidad Scorpion Moruga Yellow/RED - 2,009,231 a 7 Pot Brain Strain Yellow - 1 400 000
Já to mám jen na sušení. Tohle se jíst nedá.
|
 |
Chilli u plotu - legální?, 25.2.2021 Já se bojím spíše o děti, dospělím jedinců bych se vysmál. Ale děti jsou nevyzpztatelné. Raději ji dám dále od plotu aby na ni nešlo došáhnout. Každopádně jestli někdo přeleze plot, tak to už je asi extrém, který bych asi řešit neměl. |
 |
Chilli u plotu - legální?, 25.2.2021 Zdravím,
zajímalo by mě, zda-li je legální pěstovat u plotu nejpálivější papričky světa? Nechci mít kvůli šmejdům zlodějům problémy... Kdyby někdo, kdo šel kolem dostal zálusk na papričku a dal ji na ex tak vydechne na posled.
Takže nevíte... celý příspěvek > |
 |
Jalapeňo nepálí, 19.2.2021 Sousedův gen netuším. Scorpion je druh Chinenses. Někde na netu se píše že to lze, jinde zase že ne. Pěstoval jsem asi 50 druhů papriček. Jestli to byl zrovna scorpion to nikdo s jistotou říci nemůže. Každopádně ty jeho papričky byli tak poloviční... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Jalapeňo nepálí, 18.2.2021 Nekecáte pěstoval jsem jednou v životě trinidad scorpion, kdysi nejpálivější paprička u plotu. Na druhé straně měl soused nepálivé červené papriky - sladké. Pěstoval stále stejné dokola ze semének z minulého roku. Další rok opět nasadil. Málem volali... celý příspěvek > |
 |
Jalapeňo nepálí, 18.2.2021 tím konzumem přímo bych bral i ty saláty. Těch 30k je spíše až na vaření, jako plněné sýrem atd |
 |
Jalapeňo nepálí, 18.2.2021 Zdravím, osobně nakupuji zde
chili-seminka.cz
mají tam krásný filtr na papričky =). Můj subjektivní názor na pálivos je ten, že pokud to má SHU v řádově několika tisíc, dá se to konzumovat přímo. Pokud chcete opravdu pálivé tak se podívejte... celý příspěvek > |
 |
Zpomalení růstu rajčat, 16.2.2021 Měl jsem v plánu vysít jen papričky, ale nějak jsem se do toho pustil no a už to bylo =).
|
 |
Zpomalení růstu rajčat, 15.2.2021 Já ujíždím na těhlech =)
Rajče Sweet Million
|
 |