Příspěvky uživatele - 28.103

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Projekt chytrého skleníku, 5.5.2021
Zdravím, máte někdo nápad, co vše by se dalo monitorovat a zautomatizovat ve skleníku nebo obecně při pěstování? Učím se programovat mikroprocesory tak bych si to vyzkoušel na nějakém projektu =). Zatím mě napadá jen teplota, osvětlení,... celý příspěvek >
Výsadba foliovník, 5.5.2021
Dvojitá izolace v případě ventilátoru je stále na stupni IP2X, u některých tam klidně strčíte menší prstíček. V tomhle prostředí hraje vliv vlhkost a tam ventilátor s dírkama moc šancí nemá. Hrozí nebezpečí uníkových proudů, dotykového napětí či... celý příspěvek >
Mohu se zeptat kolik ventilátor žere wattůl aby Vám to vytopil? Díky Jinak se mi účet stále odhlašuje. jednou publikuji jako host pak jako Jalapeno =/. To je bordel
Ještě topné rohože do koupelen mají zvýšené krytí. Až IP67.
Nejhorší to bude při samotném sepnutí. Jakmile ventilátor poběží tak předpokládám, že bude vevnitř teplem vysušený. Žádný ventilátor s krytím neznám, nicméně poměrně často v projektech osazuji v koupelnách poblíž vany (blíže než 60cm dle normy)... celý příspěvek >
Diagnostika rajčat - hnědé fleky? Snad ne plíseň, 4.5.2021
Intenzita slunečního záření je ve foliovníku třetinová. Měřil jsem a venku bylo naměřeno cca 150 tisíc luxů zatímco vevnitř 50 tisíc. Kašírka dělá svoje Spálení ale nevylučuji. Tam kde je ta hnědá barva více do béžova si myslím, že je to... celý příspěvek >
Mám ještě podezření, že by to mohlo být krystalonem. Před týdnem jsem ho aplikoval na listy. Některé rostlinky byly žluté, postupně šli do zelena a teďka jsou některé hnědé. Žeby přehnojeno?
Zdravím, všiml jsem si dnes, že se rajčata hrajou na chameleona. Na pár znich se objevuje hnědé zbarvení. Zatím jsem je ještě žádným fungicidním přípravkem nepostřikoval. Jestli mi chytli plíseň ještě před výsadbou tak to asi nepřežiju... celý příspěvek >
Výsadba foliovník, 4.5.2021
Musím říci že mě láká výsadba již tento víkend. Potvrzuji že foliovník je prdlajs izolace. S poklesem teploty a odchodem slunečních paprsků je uvnitř venkovní teplota během chvilky. Jako projektant elektro bych vzhledem k vlhkosti obyčejný... celý příspěvek >
Přímý výsev - úspěšné vyklíčení, 30.4.2021
Ano, přímý výsev jsem ještě nepraktikoval =). S výsevem jsem počkal do konce dubna, kdy by mohlo býti více teplo. Zarazilo mě, že se může přímý výsev provádět již v březnu.
dodávám přímý výsev na záhon, žádný pařník...
Zdravím, uskutečnil jsem přímý výsev čínsých salátů, hořčice, mrkví, řep, hrachu (no celkem dosti zeleniny =)...), pokaždé však jen po troškách na test. U každé bylo na obalu napsáno přímý výsev od března na stanoviště. Já tak učinil tuto neděli.... celý příspěvek >
Prevence plísně rajčata - vliv na papriky, 28.4.2021
Koukal jsem na to vlákno o té plísni a na ty doporučené fungicidi, nciméně se domnívám, že při tolika rostlinkách bych si musel udělat veliké zásoby a nebylo by to úplně levné řešení.
Prevence plísně rajčata - vliv na papriky, 28.4.2021
Poslušně hlásím, že jsem stále držitelem titulu zelenáče. Minulý rok to bylo moje poprvé. Tam jsem se modlu zkoušel, 80 rajčat lehlo. Mám dojem, že jsem to tím peroxidem jen zdržel, plody se trošku zvětšily, ale ve chvíly kdy měli červenat je plíseň... celý příspěvek >
Prevence plísně rajčata - vliv na papriky, 28.4.2021 Obsahuje fotku
Pěstuji tyto odrůdy
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika