|
Příspěvky uživatele - 91.196
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Neidentifikovatelná choroba jabloně, 14.5.2023 Snad omrznutí, nebo k tomu i málo prodyšná- slehlá půda, větrná poloha? SPCH |  | Rajčata 2023, 14.5.2023 Když už máte takový systém, tak by asi bylo nejjednodušší plochu v roce bez rajčat pokrýt tmavou netkou, SPCH. |  |
|  | Nový vzhled stránek, 10.5.2023 nelíbí, vzhled vyšisovaného obalu od oplatek odhozeného v lese v r.1988, který letos ryjem vynesl na světlo divý pras, SPCH. |  | Jak vám letos kvetou jabloně?, 4.5.2023 ...těžká doba plodí tvrdé muže-ani ty slzy to nepopřou! Několik stromků jsem letos taky narouboval, tři z nich jsem byl nucen po měsíci-asi před třemi týdny přesadit a fungují bez problému-tak snad i to Vaše náročnější dílo dopadne dobře, SPCH. |  | Je možné ještě přesadit jostu?, 4.5.2023 ...pokud operaci provedete rychle-nejlépe v řádu minut a rostlinu na novém místě ochráníte před přímým slunečním svitem+větrem-např.nakrytím bílou netkou, tak by i cosi plodů mohla letos dát, SPCH. |  | Konkurenční koruna třešně, 30.4.2023 Třeba má zadavatel děti, které si rády berou zrající plody, aniž by si pro ně musely doskočit z trampolíny, a tak by bylo fajn, kdyby byly větve i nízko. Snad mě zrak neklame a na mladých větvičkách mu řádily mšice-na-proti nim a jejich ochráncům... celý příspěvek > |  | Broskve 2023, 25.4.2023 Nepojedl, netrusí! Moje malá Modřinka to má zatím cca 50na50, možná i šede na šede-jak říká mladej v seriálu 2 a půl chlapa. S mírnými obavami nad vývojem příštích ranních neteplot, SPCH. |  | Meruňky 2023, 25.4.2023 Má milá Aurora plazí zelené, bohužel jen lístkové jazýčky ve středu kotlíku hostitelského Althánku, který se za veselého bzukotu včele bělá-tázaný SPCH. |  | Pěstování rajčat v pařeništi, 24.4.2023 to jsou fota! A k č.3- mimo jiné popenec, pampeliška a za nimi pirueta meruňkové Dámy. S potěšeným okem a poskočeným srdcem Vám děkuje SPCH. |  | (Báječná) Bláhova oranžová reneta, 20.4.2023 Šak kokon z ryby, né? SPCH |  |
|  | Identifikácia stromu, 20.4.2023 Slivoň myrobalán nigra? SPCH |  | Tresen s podnozi Ptacice/colt, 20.4.2023 Vážená zakladatelko, Vaše třešeň ježka připomíná jen vzdáleně. Zpřístupnil bych prostor okolo stromu, spodní, tenké větve odřízl, probral horní partie-cca ob jeden výhon, celé vějíře, které jsou i díky přílivu šťávy pružnější, než v zimě vyvázal či... celý příspěvek > |  | Aký záhradný traktor?, 19.4.2023 Traktor-píseň Letokruhy-vzpomínka nejen na Mámu...SPCH |  | Klejotok třešně, 18.4.2023 Traduje se, že každá větev má svůj kořen. Vy pěstíte v nádobě. Zaléváte, ale půdu nekypříte? Ta slehává. K vyvalení kleje došlo poblíž delšího, asi neaktivního-zasychajícího čípku. Ten působí fyzikálně jako špunt, tlak mízy si našel místo nejmenšího... celý příspěvek > |  | Pěstování rajčat v pařeništi, 18.4.2023 Kaplička zahradní-přenosný kryt? SPCH |  |
 |
|
|
|