|
Příspěvky uživatele - 208.138
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata 2024, 26.1.2024 Ano, s tyčkovými je problém jak to světlo dostat k maximu listů. Proto mám víc nezávislých zdrojů a měním polohy podle toho, jak sazenice rostou.
Myslím si, že by těm Tvým stačilo přisvítit třeba jen 4 - 5 hodin po setmění. Ne kvůli výšce, ale... celý příspěvek > |  | Rajčata 2024, 26.1.2024  Vladimíre, vypadají, že mají správné proporce a myslím, že uvažuješ správně. Ty moje tyčkové, jak jsou obsypané květy a jak vyvíjejí plody, se poněkud přestaly "škrábat k nebi". Anebo se zalekly mé výhrůžky, že jak dorostou výšku okna, zaseknu je.... celý příspěvek > |  |
|  | Rajčata 2024, 25.1.2024 Waltře, jsi zbytečně skromný. Jsou, jak mají být. Řekl bych, že už brzo vyraší poupata. Ale podle mého názoru je na odstavení z umělého světla ještě brzy. Dej jim ještě tak 14 dní. To světlo venku je bída.
Milan |  | Sklizeň rajčat 2013, 25.1.2024 Myslím, že ani s vínem to není úplně tak, jak píšete. Stejná odrůda, ze stejné trati od stejného vinaře může chutnat dost jinak. Na vině jsou klimatické podmínky, které se liší rok od roku. V zemích, kde je klima mnohem stabilnější, je rozdíl v... celý příspěvek > |  | Paradajky pre r. 2024, 22.1.2024 To je čilouš. U mne první bodovala Sofie's Choice: vzešla 10.11. a poupata se objevila, tedy já je objevil, 16.12.
Milan |  | Rajčata 2024, 21.1.2024 Evi, prales je moje "trade mark". Krásně svítilo, ale přiznám se, že jsem je ven "otužovat" nedal. Jenže mně jde sluníčko do těch západních oken jen tak 2 - 3 hodiny odpoledne.
Srovnával jsem fotky z loňska a letoška. Letos mám už dost plodů a i... celý příspěvek > |  | Rajčata 2024, 20.1.2024 Dejte vědět, jak roste či rostou.
Milan HP |  | Počasí, 20.1.2024 Wenn sie über das Wetter diskutieren? Das ist wahr.
Milan HP |  | Rajčata 2024, 20.1.2024 Díky. Dostaly základní dávku do zásoby: 1 polévková lžíce Cereritu a 3/4 polévkové lžíce síranu draselného do cca 10l směsi při přasazování (ale podobná směs už byla i v těch kartónech). Do směsi jsem letos přidal i asi 1/3 kompostu. A teď jsem je po... celý příspěvek > |  | Počasí, 20.1.2024 Werden sie der Letzte sein?
Ich glaube wir haben genug Zeit. Und Wetter? Schlecht. Immer.
Milan HP |  |
|  | Rajčata 2024, 19.1.2024  Tak, jsou rozhozené teď na dvou oknech. Byla to fuška. Jedno po druhém jsem kontroloval, vyštipoval, vyvazoval a přihnojil (po dlouhém přemýšlení opět ale složkou NPK). A musel jsem instalovat další osvětlovací systém. Tedy dalších cca 100W příkonu,... celý příspěvek > |  | Rajčata 2024, 18.1.2024 Ano, Startka je to nejhodnotnější, co Čechoslováci dali světu. A sice trochu pomalu, ale přece, získává na oblibě: teď jsem její semínka posílal do Ameriky. Ne poprvé, protože si ji velice chválí. Víc než Stupice.
Ale Evi, Tebe to zkoušení hned... celý příspěvek > |  | Papriky 2024, 18.1.2024 Musím se usmívat. Ten permanentní spor mezi "užitečností" a "krásou" je snad všudypřítomný. Kdo prosazuje co je také většinou dané. Už léta se snažím přesvědčit manželku, že kvetoucí rajče je nádherná kytka a navíc téměž celoroční na rozdíl od... celý příspěvek > |  | Papriky 2024, 17.1.2024 Kolik jich máte celkem vyseto? A půjdou všechny do skleníku nebo něco i ven?
Milan HP |  | Předpěstování košťálovin, 17.1.2024 Těm testovaným jsi přisvětloval? V půli března chceš vysadit ty testované nebo ty, co vyseješ v únoru?
Chystám se vysít pórky, Koshigayu cibulku, celer a košťáloviny pro ranou sklizeň tak v polovině února. Ale budou v teplotách kolem 12°C jako... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|