Příspěvky uživatele - 208.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Lze ještě sázet rajčata?, 1.7.2024 Obsahuje fotku
Takhle vypadaly moje řízky letos 28.6. Sázené postupně během června - odpředu dozadu. Je to na nich vidět. Několik z nich už kvete. A v tomhle teplém a vlhkém počasí rostou před očima. Spíš jsou mezi nimi rané odrůdy, ale i ty pozdnější dají zralé... celý příspěvek >
Lze ještě sázet rajčata?, 27.6.2024
Já to řeknu takhle: kdo nic nedělá, nemůže mít radost z výsledku. Každoročně do konce června řízkuju rajčata ze zálistků, podobně velkých jako vaše sazenice, jenže bez kořenů. Což je o 2 týdny zdrží oproti sazenicím s plným kořenovým systémem. V... celý příspěvek >
Rajčata 2024, 18.6.2024
A to ještě nebylo nijak zvlášť horko, tedy aspoň tady na severu ne. Naopak tady byly docela studené noci. Monitoruješ teplotu ve skleníku? Milan
Počasí 2024, 12.6.2024
Chápu, letošní rok se toho opravdu podělalo docela hodně. A možná ještě podělá. Důvodů k blbé náladě přehršel. Nikdy jsem neměl "bukolicklou" zahradu. Vždycky se stalo, že se něco opravdu nevyvedlo. Ale zároveň se něco povedlo, takže se to... celý příspěvek >
Počasí 2024, 10.6.2024
Dá se to i obrátit: zahrada se stane náplní života a hlavní radostí. Záleží jen na tom, jak to kdo vnímá. Já zatím naprosto pozitivně. Pokud by se to změnilo, není problém přehodit výhybku třeba k modelům letadel. To klíčové slovo je... celý příspěvek >
Předpěstování košťálovin, 9.6.2024
To taky existuje? Ten pokrok se fakt nedá zastavit. Milan
Počasí 2024, 9.6.2024
Blednu závistí. Ovšem jsem si vědom toho, že kdo nehledá, nemůže najít. Což je můj případ: v podstatě jsem na chalupě neopustil zahradu. Vyžaduje spoustu údržby stávajícího a já ještě k tomu mám nové nápady. Je to jasné: nemám dost silnou... celý příspěvek >
Papriky 2024, 7.3.2024
Díky za palec nahoru, dělají mi radost, ale mně už také dochází, že je s tím spojeno pár úskalí. První poučení: dal jsem je moc brzo, nečekal jsem takové tempo. Z toho ale vyplývá, že je nebudu moct přesadit včas do dostatku směsi, aby se mohly... celý příspěvek >
Hnůj, 7.3.2024
Promiňte, neodolám. To by znamenalo jen jedno: že už ani hovna nejsou pravá. Že podléhají "dezinformacím". Zlaté zahrádky. Milan HP
Papriky 2024, 7.3.2024 Obsahuje fotku
Hokus pokus si zaslouží i pokračování. Takže přikládám foto paprik pro kámoše. Dnes už je vyfotit nemůžu, protože jsem mu je odvezl v pondělí. Moje papriky (asi dvě), vyseté toho 14.1. a držené v koupelně pod umělým světlem už začínají nasazovat... celý příspěvek >
Pěstování ozimé zeleniny, 7.3.2024
Miloši, já byl ještě drzejší. Ty to máš ve skleníku - nebo myslíš venku? -, ale já vysel salát, ředkvičky, jarní mrkev i cibuli do vyvýšeného záhonu, pouze přikrytého 30g netkankou (3.3.). Vsadil jsem, nejspíš chybně, na "teplejší předjaří". Bude... celý příspěvek >
Hnůj, 7.3.2024
Milan
Rajčata 2024, 7.3.2024
Přivedl jsi mne na myšlenku vsadit alespoň některá jen do děr v netkance. Předtím jsem je vždy zasadil a potom netkanku rozřízl tak, abych ji mohl protáhnout dál až na konec záhonu kolem stonků (max. šíře záhonu 120 cm). Ale protože se mi vrtání děr... celý příspěvek >
Rajčata 2024, 2.3.2024
Pepé, chápu vaši pochybnost a rozhodně máte pravdu, že pro mne je cesta ne zrovna cíl, ale to, co mne baví víc. A jsem pyšnej na to, že jsem všechny problémy a překážky dokázal vyřešit a překonat. V tom je asi ta podstata, prostě ve svém věku... celý příspěvek >
Paradajky pre r. 2024, 2.3.2024
Evi, jsou parádní. Mně podle barvy připadá, že už přinejmenším zrají. Mýlím se? Milan
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika