|
Příspěvky uživatele - 208.138
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Lze ještě sázet rajčata?, 1.7.2024  Takhle vypadaly moje řízky letos 28.6. Sázené postupně během června - odpředu dozadu. Je to na nich vidět. Několik z nich už kvete. A v tomhle teplém a vlhkém počasí rostou před očima. Spíš jsou mezi nimi rané odrůdy, ale i ty pozdnější dají zralé... celý příspěvek > |  | Lze ještě sázet rajčata?, 27.6.2024 Já to řeknu takhle: kdo nic nedělá, nemůže mít radost z výsledku.
Každoročně do konce června řízkuju rajčata ze zálistků, podobně velkých jako vaše sazenice, jenže bez kořenů. Což je o 2 týdny zdrží oproti sazenicím s plným kořenovým systémem. V... celý příspěvek > |  |
|  | Rajčata 2024, 18.6.2024 A to ještě nebylo nijak zvlášť horko, tedy aspoň tady na severu ne. Naopak tady byly docela studené noci. Monitoruješ teplotu ve skleníku?
Milan |  | Počasí 2024, 12.6.2024 Chápu, letošní rok se toho opravdu podělalo docela hodně. A možná ještě podělá. Důvodů k blbé náladě přehršel. Nikdy jsem neměl "bukolicklou" zahradu. Vždycky se stalo, že se něco opravdu nevyvedlo. Ale zároveň se něco povedlo, takže se to... celý příspěvek > |  | Počasí 2024, 10.6.2024 Dá se to i obrátit: zahrada se stane náplní života a hlavní radostí. Záleží jen na tom, jak to kdo vnímá. Já zatím naprosto pozitivně. Pokud by se to změnilo, není problém přehodit výhybku třeba k modelům letadel. To klíčové slovo je... celý příspěvek > |  | Předpěstování košťálovin, 9.6.2024 To taky existuje? Ten pokrok se fakt nedá zastavit.
Milan |  | Počasí 2024, 9.6.2024 Blednu závistí. Ovšem jsem si vědom toho, že kdo nehledá, nemůže najít. Což je můj případ: v podstatě jsem na chalupě neopustil zahradu. Vyžaduje spoustu údržby stávajícího a já ještě k tomu mám nové nápady.
Je to jasné: nemám dost silnou... celý příspěvek > |  | Papriky 2024, 7.3.2024 Díky za palec nahoru, dělají mi radost, ale mně už také dochází, že je s tím spojeno pár úskalí. První poučení: dal jsem je moc brzo, nečekal jsem takové tempo. Z toho ale vyplývá, že je nebudu moct přesadit včas do dostatku směsi, aby se mohly... celý příspěvek > |  | Hnůj, 7.3.2024 Promiňte, neodolám. To by znamenalo jen jedno: že už ani hovna nejsou pravá. Že podléhají "dezinformacím".
Zlaté zahrádky.
Milan HP |  | Papriky 2024, 7.3.2024  Hokus pokus si zaslouží i pokračování. Takže přikládám foto paprik pro kámoše. Dnes už je vyfotit nemůžu, protože jsem mu je odvezl v pondělí.
Moje papriky (asi dvě), vyseté toho 14.1. a držené v koupelně pod umělým světlem už začínají nasazovat... celý příspěvek > |  |
|  | Pěstování ozimé zeleniny, 7.3.2024 Miloši, já byl ještě drzejší. Ty to máš ve skleníku - nebo myslíš venku? -, ale já vysel salát, ředkvičky, jarní mrkev i cibuli do vyvýšeného záhonu, pouze přikrytého 30g netkankou (3.3.). Vsadil jsem, nejspíš chybně, na "teplejší předjaří". Bude... celý příspěvek > |  | Hnůj, 7.3.2024 Milan |  | Rajčata 2024, 7.3.2024 Přivedl jsi mne na myšlenku vsadit alespoň některá jen do děr v netkance. Předtím jsem je vždy zasadil a potom netkanku rozřízl tak, abych ji mohl protáhnout dál až na konec záhonu kolem stonků (max. šíře záhonu 120 cm). Ale protože se mi vrtání děr... celý příspěvek > |  | Rajčata 2024, 2.3.2024 Pepé, chápu vaši pochybnost a rozhodně máte pravdu, že pro mne je cesta ne zrovna cíl, ale to, co mne baví víc. A jsem pyšnej na to, že jsem všechny problémy a překážky dokázal vyřešit a překonat. V tom je asi ta podstata, prostě ve svém věku... celý příspěvek > |  | Paradajky pre r. 2024, 2.3.2024 Evi, jsou parádní. Mně podle barvy připadá, že už přinejmenším zrají. Mýlím se?
Milan |  |
 |
|
|
|