Příspěvky uživatele - 93.10

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Choroba rajčat, lilku, paprik, 19.8.2021
Dobrý den, děkuji za reakce. Mám letos více odrůd rajčat, nejprve se projevilo mírné napadení na jedné z nich. Napadené části jsem ostříhala, a všechny-i na první pohled zdravé rostliny, postříkala kuprikolem. Chvíli byl klid, a pak najednou,... celý příspěvek >
Choroba rajčat, lilku, paprik, 17.8.2021 Obsahuje fotku
A rajče. Jsou napadené listy, stonky i plody. Myslela jsem, že jde o klasickou plíseň, stříkala jsem několikrát kuprikolem, ale přijde mi, že to absolutně nepomohlo. Mnohokrát děkuji za rady.
Lilek. Něco podobného se objevilo už na konci jara. Byly ale přítomny i jemné pavučinky. Identifikovala jsem jako padlí, postříkala, a bylo to OK. Teď ale pavučinky nevidím. 
Dobrý den, letos se mi opravdu daří... Chtěla bych poprosit o radu, zda jsem správně určila problém na rajčatech, paprice a lilku. Paprika-předpokládám, že vrcholová hniloba. V tuto chvíli pomůže listový postřik hnojivem s obsahem vápníku? A... celý příspěvek >
Usychání listů cuket a dýní, 23.5.2021
Dobrý den, vypadá to, že rostliny byly skutečně přelité, ač ve vodě přímo nestály. Zmírnila jsem zálivku, a vše se dalo do pořádku. Děkuji za rady
Usychání listů cuket a dýní, 7.5.2021
Ne, nehnojila jsem ničím. Je zasazená ve směsi zeminy ze záhonu, písku a kompostu cca 1:1:1. Takto to dělám každý rok se vším, co předpěstovávám, a nikdy tento problém nebyl.
Usychání listů cuket a dýní, 6.5.2021
Takže je ulitá? :-(spraví se to ještě, když omezím zálivku, nebo již zasažené odejdou?
Usychání listů cuket a dýní, 6.5.2021 Obsahuje fotku
Dobrý den, na listech sazenic cuket a dýní se začaly vyskytovat u krajů takové suché fleky. Připadá mi, že list je v tomto místě ztenčený, jakoby vypálený od slunce, což je v letošním počasí dost nepravděpodobné. Sazenice jsou o okna, ne přímo na... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika