|
Příspěvky uživatele - 246.141
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zimaaaaaa, 25.8.2021  Ja mam za sebou prvni rok pestovani rajcat(oblast okolo Prahy), zanedbal jsem plno veci-vytrhavani tech vyrustku(takze se to moc vetvilo), moc jsem nevyvazoval k tyci(ono jak se to rozvetvilo, tak to ani moc neslo), neplel jsem, akorat jsem dost... celý příspěvek > |  | Tulipany pres leto, 14.8.2021 Mam na zahrade takovy zahon tulipanu, smes mnoha druhu. A ted pres leto to zarusta plevelem, resim, jak to osetrit. Cibulky chci nechat v zemi, takze moc velky okopavani a ryti nejde delat, nebude vadit kdyz to prikryju tkanou textilii, nebo jeste... celý příspěvek > |  |
|  | Jakou či jaké ostružiny?, 13.8.2021 Ja jsem si poridil nekolik tehle ruznych druhu odrud, zasadil nekdy v kvetnu z docela silnych sazenic a jako to vypada na dlouho nez z toho neco bude. To treba nektere ty maliniky vytvorily docela velke kere za stejnou dobu(ikdyz jine zase taky nic... celý příspěvek > |  | Pestovani jednouplodicích jahod, 13.8.2021  Diky za rady. Ohledne tech truhliku je to dano tim, ze jsem delal zahony z plotovych tvarnic a vzniklo tam proste misto akorat na truhlik. Neco takoveho. |  |
 |
|
|
|