Příspěvky uživatele - 93.212

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Usychá vzrostlá líska, 13.8.2021
Sousedova líska hned kousek vedle plně bují... Takže si úplně nemyslím, že by to bylo nedostatkem vláhy či výživy...
Usychá vzrostlá líska, 13.8.2021 Obsahuje fotku
(neumím vložit více fotek v jednom příspěvku i přesto že jsem přihlášený)
A ještě detail.
Dobrý den. Chtěl jsem požádat o názor / radu. Usychá mi vzrostlá lístka (její stáří neznám). Podobná líska cca 10m vedle předminulý rok uschla. Přitom sousedova líska a i jiné stromy se mají čile k světu a ani nic jiného v okolí evidentně... celý příspěvek >
Jaká choroba / škůdce na staré třešni?, 10.6.2016
Ad ošetřování stromu - ten strom je vyšší než náš dvoupatrový dům, je to více než těch 10m co jsem psal. Tzn. nevidím reálně nějaké poskřikování... to je úloha spíše pro hasiče ;-) Každopádně děkuji všem za odpovědi.
Jaká choroba / škůdce na staré třešni?, 9.6.2016
Koukal jsem na to z blízka a žádně jsem neviděl... Pak mi ještě bylo divné, že ten výskyt byl striktně jen na dvou větvích a jinde ani ťuk, i přesto, že ty napadené větve byly v kontaktu s jinými větvemi...
Jaká choroba / škůdce na staré třešni?, 7.6.2016 Obsahuje fotku
Dobrý den, prosím můžete mi někdo poradit co to je za choroba / škůdce? Třešen je stará a velká (cca 10m), plodí bez problémů, někdy více někdy méně (zahradu vlastním terpve 5 let). Zkroucené a zhnědlé listy jsem letos našel poprvé, na... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika