|
Příspěvky uživatele - 93.212
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Usychá vzrostlá líska, 13.8.2021 Sousedova líska hned kousek vedle plně bují... Takže si úplně nemyslím, že by to bylo nedostatkem vláhy či výživy... |  | Usychá vzrostlá líska, 13.8.2021  (neumím vložit více fotek v jednom příspěvku i přesto že jsem přihlášený) |  |
|  | Usychá vzrostlá líska, 13.8.2021  A ještě detail. |  | Usychá vzrostlá líska, 13.8.2021  Dobrý den.
Chtěl jsem požádat o názor / radu.
Usychá mi vzrostlá lístka (její stáří neznám). Podobná líska cca 10m vedle předminulý rok uschla.
Přitom sousedova líska a i jiné stromy se mají čile k světu a ani nic jiného v okolí evidentně... celý příspěvek > |  | Jaká choroba / škůdce na staré třešni?, 10.6.2016 Ad ošetřování stromu - ten strom je vyšší než náš dvoupatrový dům, je to více než těch 10m co jsem psal. Tzn. nevidím reálně nějaké poskřikování... to je úloha spíše pro hasiče ;-)
Každopádně děkuji všem za odpovědi.
|  | Jaká choroba / škůdce na staré třešni?, 9.6.2016 Koukal jsem na to z blízka a žádně jsem neviděl...
Pak mi ještě bylo divné, že ten výskyt byl striktně jen na dvou větvích a jinde ani ťuk, i přesto, že ty napadené větve byly v kontaktu s jinými větvemi...
|  | Jaká choroba / škůdce na staré třešni?, 7.6.2016  Dobrý den,
prosím můžete mi někdo poradit co to je za choroba / škůdce?
Třešen je stará a velká (cca 10m), plodí bez problémů, někdy více někdy méně (zahradu vlastním terpve 5 let).
Zkroucené a zhnědlé listy jsem letos našel poprvé, na... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|