Příspěvky uživatele - 110.98

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Bakonová cherry rajčata - květy bez plodů, 15.6.2021
Děkuji Vám moc - nenapadlo mě, že existují až takovéto druhy rajčat, kdy dozrává vše najednou a rajčata na sebe jakože čekají. Znala jsem z dřívějška od babičky klasická rajčata, co plodí postupně na vijanech. Ještě jednou děkuji :)
Bakonová cherry rajčata - květy bez plodů, 15.6.2021
Pěstuji ve květníku o objemu 5l (průměr květináče 19 cm). Zalévám denně vždy večer (nikdy neplavou ve vodě - vždy se vše vsákne, ale zároveň mi nic neprotéká drenážními otvory, takže voda tam zůstane) pěstuji na východní straně a slunce tam je od... celý příspěvek >
Jak uchránit papriky před mravenci/mšicemi, 8.6.2021
Taky jsem měla spousty mravenců ve skleníku. Stačilo jim pravidelně prolívat hnízda studenou vodou z hadice a odstěhovali se dobrovolně sami :) Ale mšic se takto nemusíte uplně zbavit - on Vám vždy nějaký mravenec proleze. Na mšice doporučuji... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika