|
Příspěvky uživatele - 93.126
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata 2021, 7.11.2021 Milane moc dekuji za radu, rajcatka uz jsem premistila do krabic od bot a ke kazdemu dala jedno vetsi jablicko. Uskladnila jsem je v loznici, kde netopim a spim pri ventilacce, takze je tam max 15 st. Dekuji za vasi radu a preji hezky den Alexandra |  | Rajčata 2021, 7.11.2021  Dobry den, stale me doma dozravaji rajcata utrzena zelena a dnes zlikvidují posledni prezivsi rajce na terase.🙈 |  |
|  | Prezimovani feferonek Habanero, 7.11.2021  Hezky dobry den, tretim rokem zkousim pestovat feferonky na terase, celkem se mi dari. Carolinu Ripper, Habanero, Pepe i nejake noname koupene v zahradnictvi.
Letos je chci prestehovat k dedovi do domecku(uz je nechci zakryvat netkankou, ptz uz... celý příspěvek > |  | Plíseň bramborová 2021 - stav fronty, 17.8.2021  Doby den, zatim se zda, ze uspesne bojuju s plisni, stale je, ale sklizim zdrave a chutne plody. Za domem jsem pred mesicem v trave objevila krasna a zdrava rajčata(vysemenila se z lonskych kerickovych), vyplela jsem je a pravidelne zalevam, nechapu... celý příspěvek > |  | Plíseň bramborová 2021 - stav fronty, 12.8.2021 Dobry den, take jsem v AZ-Gardenu kupovala sazenicky Sweet Million a jsou sladka. Bohuzel jsem podcenila letosni velmi destive pocasko (spis jsem je chtela mit bio) a postrikala, az kdyz jsem objevila plisen. Zda se, ze se trochu zastavila, budu... celý příspěvek > |  | Plíseň bramborová 2021 - stav fronty, 1.8.2021  Tady jsou fotecky, listy uz jsem spalila(vyfotila jsem jeden pred zlikvidovanim) a rajčata postizena jsem utrhla, jinak se zdaji oka, jeden kminek je postizeny- viz foto. |  | Plíseň bramborová 2021 - stav fronty, 1.8.2021 Dekuji vam postrikam v utery, to nema prset, tady kazdy den prsi |  | Plíseň bramborová 2021 - stav fronty, 1.8.2021 Mam sweet million a dvoje tornada(tem jsem zachranila zivot v zahradnictvi😃). Postavili jsme pred tremi lety domecek a me pestovani rajcatek a zeleniny mooc bavi. A dekuji😉 |  | Plíseň bramborová 2021 - stav fronty, 1.8.2021  Dobry den, tak me taky napadla rajcata plisen, myslite ze je mozne jeste urodu zachranit?? Treba acrobaten??? Poskozene listy jsem ostrihala. Dekuji za radu a za vas cas. |  |
 |
|
|
|