|
Příspěvky uživatele - 74.119
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Prosím o pomoc. Bílé skrvny na kaktusu, 13.8.2021 stačí jeden obrázek. Štítenkovití. Postřik insekticidem, např. Mospilanem. Walter |  | Opál, 11.8.2021 co to tedy podle vás, pane doktore, je? |  |
|  | Opál, 11.8.2021  na jednom Opálu mi letos strupovitost takhle znehodnotila plod. Walter |  | Odrůda Admiral, 7.8.2021 no to je nadělení. A to jsem ho na podzim koupil a na jaře ještě přirouboval jinam. A Rozelu taky. Walter |  | Aplikace fungicidu ve foliovniku / skleniku, 4.8.2021 se na vás teď žádná plíseň nechytí |  | Molice vlaštovičníková na brukvovitých, 4.8.2021 tak skoro po měsíci musím konstatovat, že jsem se mýlil. Pod sítí sice několik molic je, ale opravdu jen několik, žádná invaze. Navíc se pod síť nedostane žádný další škůdce a je velmi dobře vodopropustná. Takže za mě . Walter |  |
|
|
|