|
Příspěvky uživatele - 161.25
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Sběrací koš k sekačce Tera Vari, 3.9.2009 Máte někdo doma vyrobený sběrací koš k sekačce na nízkou trávu od Agrozet Jičín k Tera Vari? Je to stará sekačka, ke které se koš nevyráběl, posečenou trávu řádkuje na zem, na pravý bok a drobná tráva se špatně ručně shrabuje. |  | Kvalita travního osiva, 15.6.2009 mám golfovou z Tagro Červený Dvůr a nemám problém. Je tam poměrně dost lipnice luční |  |
|  | HQ 55 nemaže, 23.8.2008 Měl jsem úplně stejný problém u stejné pily.Taky mi olej tekl okolo plechů na liště a né do lišty..Správné mazání se obnovilo až po vyčistění nádrže na olej, filtru sání a čerpadla.Při hledání závady se Vám zdá že od čerpadla olej přichází. Ano, ale... celý příspěvek > |  | Křovinořez ABG 430 HB - strunová hlava, 6.7.2008 Strunová hlava má označení "T 35 UNIVERSAL". Důležité je, aby měla výměnné závitové adaptéry a "šteft" s dvěma průměry závitů, z nichž jeden se zašroubuje do úhlové převodovky a druhý do závitového... celý příspěvek > |  | Anturie - dotaz, 13.6.2008 nechávám květ tak dlouho, dokud nejde snadno vytáhnout. Násilným vylamováním by mohl být poškozen i list. Myslím, že stříhat vadnoucí květ je zbytečné - nevytváří plody a tak rostlinu nevysiluje |  |
 |
|
|
|