Příspěvky uživatele - 28.103

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sezona 2022, 6.7.2021
Prosím Vás, nevíte někdo jestli se dají koupit vajíčka berušek? Poněkud se v mém foliovníku daří mšicím a mravencům... Děkuji
Ph level Alternaria, fungi, 3.7.2021
Přimíchávam slunečnicový olej aby to drželo na listech.
A co takhle místo sody použít jar? Taktéž zvyšuje ph
Pane Milane musím uznat že umíte hledat lépe než já. :) Děkuji Problém mého přípravku jedlé sody je momentálně v jeho nevyspatatelnosti. Upřímně netuším jaký faktor je právě smrtící. Pokud postříkám celý foliovník což činí cca 50 rajčat, většina... celý příspěvek >
Jakou vybrat benzínovou čtyřtaktní sekačku s mulčováním?, 2.7.2021
Já si myslím, že hodně důležitý je výkon. Čím vykonější tím lepší na vysokou trávu
Ph level Alternaria, fungi, 2.7.2021
Zdravím, prosím může mi někdo upřesnit v jakém ph prostředí plíseň dokáže žít? Potřeboval bych vyladit ph vody na listech rajčat, díky
Rajčata 2021, 27.6.2021
Já to preventivně stříkám cca po týdnu roztokem jedlé sody. 6 lžiček na 8 litrů vody + slunečnicový olej. Když se objeví nemoc, listy otrhám, postříkam 0,3% peroxidem a pak dodatečně postříkám jedlou sodou. Zatím ty rostliny drží. těch 6... celý příspěvek >
Sekačka Hecht 5484 SX jde do otáček, 23.6.2021
Sytič moc sytí... Najděte ho a trošku ho utáhněte...
Je to škůdce?, 22.6.2021
Tak beru zpět, mravenci je údajně chrání. Když jsem měl minulý rok papriku obalenou mšicemi, tak jsem pozoroval houf mravenců v jejich blízkosti. Já si myslel, že je ti mravenci žerou, ale oni jim údajně lízají zadečky...
Je to škůdce?, 22.6.2021
Pokud to jsou mšice tak si kupte mraveniště =D
Napadené okurky a rajčata, 19.6.2021
A není to jen přismahlé od slunce?
Sezona 2022, 19.6.2021
To je velmi dobrý nápad. Mám laserovku i ty folie o kterých píšete. Využíval jsem jich k výrobě plošných spojů fotorezistivní metodou, tahle metoda se mi neosvědčila. Moc práce a nákladné. Přešel jsem na obyč lesklý papír který pak dám spolu s deskou... celý příspěvek >
Sezona 2022, 18.6.2021
a přežije to i když to obtéká voda?
Sezona 2022, 18.6.2021
Zeptám se, jakou fixu používate na značení odrůd ve venkovním prostředí? Já použil nějakou lihovku a teď po dvou měsících mi to vybledlo natolik, že se to nedá poznat =)
Sezona 2022, 17.6.2021
Super, díky za komentář. Vezmu rady v potaz. Jalapeno
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika