Příspěvky uživatele - 28.103

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ideální poměr živin N-P-K pro největší úrodu rajčat / paprik, 17.7.2021
Prosím ještě jednou pro blbého =). Jakou formu hnojení dusíku byste doporučoval pro rajčata/papriky? ledek vápenatý / močovinu / síran amonný? Děkuji za upřesnění.
Problem s rajcaty, 16.7.2021
C.1 podle mě důsledek mokrých listů. Může to být i plíseň? - preventivně bych oškubal ty postižené lístky a postříkal 0,3% peroxidem vodíku. C.2 vypadá jako rostlinka ve stresu. Já jsem však amatér. Počkejte ještě na další zpětnou vazbu
Vlastní výroba nástrahy na slimáky, 15.7.2021
Já jsem na kompost vyhodil spodní listy od salátů a ta smečka slimáků, co se tam objevila... Napočítal jsem jich 64
Ideální poměr živin N-P-K pro největší úrodu rajčat / paprik, 15.7.2021
Pardon, plod a květ jedna odměrka, oranžový krystalon 2 odměrky. Blbnu. Takhle to mají myslím v návodu
Ideální poměr živin N-P-K pro největší úrodu rajčat / paprik, 15.7.2021
Já (zakladatel tematu) jsem hnojil Kristalonem start buďto každé tři dny poloviční dávkou (zapomocí odměrky) a nebo pokud jsem zapomněl, tak po týdnu celou odměrkou... Domnívám se, že u hnojiva plod a květ se hnojí dvěma odměrkami na 10L?... celý příspěvek >
Mšice zrušit, 13.7.2021
Super, příští rok zakládám varnu! =)
Ideální poměr živin N-P-K pro největší úrodu rajčat / paprik, 13.7.2021
Měl bych dodat, že pěstuji rajčata pouze na jeden výhon. Jak měníte hnojivo v průběhu vegetace teda Vy? Víte to nějak poměrově prosím NPK? Ten fosfor, ten je pouze na kořenový systém? Díky =)
Ideální poměr živin N-P-K pro největší úrodu rajčat / paprik, 12.7.2021
=). Já se chtěl toho hnojiva start nejdříve zbavit. Každopádně tohle je můj druhý rok, co něco pěstuji. Ten první, ten byl dost ostudný. Všechno mi pokosila plíseň. V porovnání s minulým rokem, mám tenhle rok "žně". Vzhledek k tomu že mám asi 70... celý příspěvek >
to nikdo neví. můžeme si hodit kostkou
Momentálně hnojím kristalonem start, ten poměr živin je tam 19-6-20. Ten poměr je podle mě špatný. Mám stonky větší než palec a těch trsů tam moc není. U některých odrůd je první trs až někde na 1Metru od země... Asi vyměním start za... celý příspěvek >
Mšice zrušit, 10.7.2021
Jinak dodávám, že si úspěšně pěstuji na mšice škvory. Začínám je vídati čím dál častěji.
Mšice zrušit, 10.7.2021
JAR úspěšně zrušil mšice. Soudím, dle jejich stavu. Včera zelené, dneska hnědé... Paprička zatím žije. Těch mšic tam bylo přemnoženo. Celá rostlina byla jimy doslova obalena.
Mšice zrušit, 9.7.2021
A co jar. Jak půdě vadí on?
Mšice zrušit, 9.7.2021
Jsem okupován armádou mšic. Listy papriček byly jimy doslova obalené a již i zkroucené. Postříkal jsem je roztokem jaru. Tak jsem zvědav, kdy mi ty papričky hebnou =D
Ph level Alternaria, fungi, 7.7.2021
Momentálně jsem bez plísně. Rajčata venku jsou zatím taktéž OK. Problém je že hnojím pouze rajčata ve foliovníku a rozdíl je tak značný. Ty venkovní rajčata byly jen přebytky... Abych řekl pravdu tak si myslím, že mi foliovník nepřežije zimu. Bude... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika