Příspěvky uživatele - 28.103

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sezona 2022, 21.7.2021
Rostlina podle mě nic zoufale nenahrazuje. Má dusíku dostatek a roste jako o závod =)
Sezona 2022, 21.7.2021
Jen pro info, mám jednu rostlinku, která vyklíčila ze semínka, co přežilo zimu na kompostu. Vyhodil jsem naň schnilé rajče (asi z tesca) a na jaře když jsem bral hlínu, tak uvnitř domu vzešlo. Musím říci, že takové liány jsem ještě neviděl. Ta... celý příspěvek >
Sezona 2022, 21.7.2021
Upřímně těch 30cm mi přijde OK. Zatím to u mě nevypadá jako v džungli. Listy manažeruji. Tj. zkracuji, případně otrhávám. Nemám prostě rád, když se dotýkají. U každé rostliny mám od spoda otrhané listy úplně tak 30cm. Když vezmu keříčkové... celý příspěvek >
Dozrávání sklizených zelených paprik VS dozrálé papriky na rostlině, 20.7.2021
Momentálně mám vybráno asi 75 odrůd papriček. Uvidím jaká bude výsledná sklizeň, ale zatím se obávám, že tady v čr budeme odkázáni na druh annum =). Hold to opravdu chce vypilovat výsadbu tak aby už rostlina byla dostatečného vzrůstu a blízko... celý příspěvek >
Plíseň bramboru (i rajčete) 2021, 20.7.2021
Možná jsem byl moc hrrr, mám dojem, že se jedná o "Early blight" a né o "Late blight". Pokud to je tak, tak je to celkem OK. Early blight mě moc nebere =D hehe. A ta druhá... to je sviňa
Potvzuji, že je to ta debilní čerň. Jeden stonek chytá fleky. Foliovník se asi na rajčata nehodí a nebo jsem kretén. Bojím se nechat přes noc otevřené okno, aby při větru neuletěl... Každopádně každé ráno mokré listy. Jinak rajčat, a co mám na... celý příspěvek >
Ještě jsem si objednal Acrobat. Jen si nejsem jist, zdali mi vystačí na cca 70 rajčat... Máte někdo zkušenost kolik se toho dá s tím ošetřit?
Plíseň bramboru (i rajčete) 2021, 19.7.2021
Tak jsem zvědav za jak dlouho mi skolí celý foliovník. Budu to stříkat peroxidem. Jestli mi tehnle rok skončí stejně jako minulý - že jsem měl jen jedno rajče... Tak už pěstuji jen papričky...
Sezona 2022, 19.7.2021
Ještě přemýšlím nad tím jestli budu příští rok pěstovat rajčata pouze na jeden nebo dva výhony. Možná, že je to tím, že jsem hnojil jen krystalonem start, ale momentálně mám na 1,5m dlouhé rostlině většinou tak tři trsy s plody. Všiml jsem si, že se... celý příspěvek >
Plíseň bramboru (i rajčete) 2021, 19.7.2021
Myslíte si, že se jedná o plíseň?
Dozrávání sklizených zelených paprik VS dozrálé papriky na rostlině, 19.7.2021
Mám právě papričku jalapeno, co se začíná vybarvovat do červena. Pokud ji sklídím teď a ona se jen dobarví a nedojde chuťově tak si raději asi počkám. Vyzkouším to u plodnějších odrůd. Zatím mi nejvíc plodí Sigaretta di Bergamo. Jsou to vzrůstem,... celý příspěvek >
Dozrávání sklizených zelených paprik VS dozrálé papriky na rostlině, 18.7.2021
Děkuji a myslíte že výsledek bude totožný? Co se týče například pálivosti a sladkosti plodu?
*Nechávat plody než zčervenají
Zajímá mě jestli se vyplatí na rostlině nechávat plody než zezelenají a nebo je sklidit zelené a počkat až dozrají v misce doma. Je výrazný rozdíl v chuti? Díky
Ideální poměr živin N-P-K pro největší úrodu rajčat / paprik, 17.7.2021
Ještě prosím, jak často se přihnojuje vápníkem? Všiml jsem si, že mi v jisté části foliovníku opadávají malinké plody již po opylení.
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika