Příspěvky uživatele - 6.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčatový hokus pokus - nová sezóna II, 11.3.2021 Obsahuje fotku
11.3.21 Dalších 51 semínek vyseto 10.3. Vzhledem k jejich neúspěchu (klíčivost jen 25%) v minulém kole jsem tentokrát dal 10 semínek Consuelo. Uvidíme, zda Dobrasemena dotáhla křížení do konce a zda to byla jen náhoda. I když mi mnozí říkají, že je... celý příspěvek >
Rajčata 2021, 9.3.2021 Obsahuje fotku
Chvíli mi o tom povídej. A zítra seju dalších cca 50 rajčat. Ale už mám plán: prostě to sem zase vměstnám bez nějakých velkých újem na zdraví rostlin. Jako každý rok. Milan
Setí pórku do truhlíku, 9.3.2021
Díky za optání. Nakonec jsem se rozhodl nemazat se s tím, neřešit kvadraturu kruhu. Vysel jsem ho plošně do kvalitního výsevního substrátu (mnou sterilizovaného) tak centimetr hluboho, přikryl kuchyňskou fólií a počkal, co se bude dít. Krásně... celý příspěvek >
Doroste paprička?, 9.3.2021
Takže pokud chcete, aby přežily (i když se to povede, budou hodně zpožděné a slabé), zbavte kořeny veškerého balu staré směsi. Doporučil bych namočit je na 2 až 3 hodiny do lignohumátu, který kořeny aktivizuje. (Ředění viz návod). Sodík, obsažený v... celý příspěvek >
Papriky 2021, 8.3.2021
Celkem dobrá zpráva: papriky, které jsem udržoval v hibernaci v balkonovníku a později na schodišti, začaly jedna po druhé vyrážet nové lístky. Zatím ne všechny, možná některé uschly, ale přes polovinu (4 ze 7). Mám ale teď dilema: přesadit teď nebo... celý příspěvek >
Rajčatový hokus pokus - nová sezóna II, 7.3.2021
Vladimíre, já napsal "rašelinové" jen abych je odlišil od těch dalších. Ano, není rašelina jako rašelina a myslím, že rajčata jsou na to docela citlivá. Ale když už jsme u těch výrobců: nemám k nim plnou důvěru. Třeba když jim dojde ten správný druh... celý příspěvek >
Evi, mně už je teď nějak fuk, jestli to bylo substrátem. Jistotu nemám a nikdy mít nebudu, ale na nervy mi lezou, jen což. Mucholapky jsem ještě nekoupil, protože jsou těžko k dostání. Ale přezdívají mi "pan Opatrný", tak substrát sterilizuju. Jenže... celý příspěvek >
Paráda. Včera? Milan HP
V principu je to správně. Ale je potřeba zahrnout i ten element zábavy a trochu i napětí. A nebýt mých pěstitelských aktivit, už bych se dávno doma ukousal nudou v těch různých zákazech a karanténách. A hlavně: měl rozvod na krku. Takhle mám pořád co... celý příspěvek >
Rajčatový hokus pokus - nová sezóna II, 6.3.2021
Shodou okolností jsem zrovna dočetl diskuzi o Jiffy na jiném fóru. Celkem se všichni diskutující shodli na jednom: sundat. Ano, může to poškodit kořeny, ale mnozí tvrdí, že rajčatům zastřižení kořenů prospívá. Osobně jsem to vyzkoušel, ale neshledal... celý příspěvek >
Rajčatový hokus pokus - nová sezóna II, 6.3.2021
6.3.21 Tak dnes proběhla první letošní ochutnávka rajčat: Sophie’s Choice 41g a dvě Nelinky, dohromady 11g. Ze Sofie jsem hned odebral semínka, do týdne budou připravené k setbě, takže pokud někdo máte zájem, rád zašlu. Stihnete to ještě letos.... celý příspěvek >
Papriky 2021, 6.3.2021
Vladimíre, dělám to velmi podobně tomu, jak to popisuješ. A přece mi to nějak moc nevychází. Tak hledám i "zoufalé" cesty. Však mne znáš. Letos jsem už setí a klíčení paprik ukončil, teď jsou na řadě rajčata. Takže o tom budu mít čas přemýšlet.... celý příspěvek >
Papriky 2021, 6.3.2021
Podobnou zkušenost mám každý rok: zaseju, čekám 3 týdny, něco málo vyleze, tak přihodím další várku. A ještě 6 týdnů po druhé várce mi to pomalu vylézá. Letos jsem jim koupil i vyhřívací podložku. Nenastalo žádné velké zlepšení. Ale díky... celý příspěvek >
Rajčata 2021, 3.3.2021
Vladimíre, Mountaineery jsou momentálně nerozeznatelné velikostí i vývojem od Startek. Je to ta várka setá 18.2.. Vyrůstá jim druhý pravý lístek, malilinko menší než u Startek. Ještě tak týden a přesadím je, protože nastoupí semínka druhé várky. Asi... celý příspěvek >
Rajčatový hokus pokus - nová sezóna II, 3.3.2021
Evi, mám je v 10l nádobách, ale zvážit ty plody nedokážu. Nasazených plodů snad 25. Možná i víc. Já taky doufám, že se ještě vzpamatuje po odplození, ale moc v to nevěřím. Máš pravdu: nemám moc zkušeností s keříčkáčema, takže mne to překvapuje. Ale... celý příspěvek >
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika