Příspěvky uživatele - 252.119

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata 2021, 4.8.2021
Tak se ozyvam ohledne rajcat po delsi dobe. No rozrostlo se to neskutecne, chvili jsem byl na dovce, trochu to nerhlidal a same vyhonky. Pak jsem resil jestli to teda vystipovat(nebo spis uz strihat jak byly velke) nebo je nechat a jestli z nich neco... celý příspěvek >
Pestovani jednouplodicích jahod, 4.8.2021
Me prave spis vyhovuje si natrhat tu misku a mit ty jahody k dispozici par mesicu. Jahody skoro nikdy nejdou koupit v obchode chutne mimo sezonu u nas, boruvky nebo maliny chutnaji stejne i v zime, ale ten dovoz jahod to je hruza :) Ohledne... celý příspěvek >
Muchovník - kvete, ale neplodí, 3.8.2021
Zajimave, ja jjsem minuly rok koupil pidi sazenice a uz letos to plodilo(par trsu), nektere jsem teda nechal, jinym jsem otrhal kvety, aby to vice rostlo. Ale hodne pouzivam hnojiva- cererit, kristalon atd.
Pestovani jednouplodicích jahod, 3.8.2021
Na jare jsem na zahrade do truhliku zasadil frigo sadbu jednouplodicich i stale plodicich jahod. A rikam si ma smysl pestovat ty jednouplodici? Chapu nejakou zemedelskou produkci, ale na te zahrade to odplodi v cervnu a dalsich nekolik mesicu to... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika