Příspěvky uživatele - 89.195

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Opět stará třešeň kácet/zkusit zmladit?, 15.2.2022
nevím, co myslíte, rozvalením, ale vyvrátit se určitě může, má teď změněné těžiště a kořeny rostly pro jiný tvar stromu. Ale zase na druhou stranu, musel by to být jižní vítr a od jihu je 10m vysoký dům sousedky. Navíc ta odstraněná část byla směr... celý příspěvek >
Opět stará třešeň kácet/zkusit zmladit?, 15.2.2022 Obsahuje fotku
kdyby někoho zajímalo jak to dopadlo, budu doplňovat informace - konzultoval jsem ještě jednoho "arboristu", ten po obhlédnutí stromu navrhl kompletně odstranit část stromu, která směřovala na jih přes plot. Zbytek necha.  Kmen se asi ve 2 m... celý příspěvek >
Jaké pletivo pod vyvýšený záhon?, 15.2.2022
dáváte něco pod vyvýšený záhon?  Letos chci založit nové vyvýšené záhony (40 cm výška). ale mám zahradu u pole, je tu dost hrabošů a myší, koucour je nestíhá likvidovat, taky tu máme nepříčetné krtky, co se umí vyřádit.  Takže máte... celý příspěvek >
Opět stará třešeň kácet/zkusit zmladit?, 30.7.2021
Dobrý den, chtěl bych znát nějaké jiné názory na mou situaci. Na hranici pozemku máme cca 2m od plotu starou třešen, odhadem 40-50 let, možná více, má cca 11 m výšky, první větvení ve výšce cca 2,5m, stav dobrý, koruna hustá, uschlé větve žádné,... celý příspěvek >
Lze Thuje Smaragd nasadit k plotu se stínící tkaninou?, 12.5.2013
Dobrý den, prosím Vás o radu. Chystám se nasadit thuje smaragd asi 40 cm od plotu, který je potažen 90 % stínící tkaninou. Mám ale obavu, aby se jim dařilo. Poraďte, prosím, zda mohu tkaninu na plotě nechat, nebo ji raději pro více světla sundat.... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika