Příspěvky uživatele - 60.89

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pěstování ozimé zeleniny, 28.7.2021
Co myslíte tou bodovou ochranou. Chráníte nějak jednotlivé rostliny?            Vladimír
Pěstování ozimé zeleniny, 28.7.2021
Pro zimu 2021/22 jsem se snažil napěstovat nějaké semena. Docela mě ty rostliny na semena na záhoně vadily, ale z toho nejlepšího květáku Aalsmeer se mně podařilo získat docela dost semen, klíčivost jsem si už ověřil, takže okolo 1.8. budu vysévat... celý příspěvek >
Plíseň bramborová 2021 - stav fronty, 28.7.2021
Semena Mongolskyi karlik prodává Tatiana Beloševič na chorvatském webu. Nakoupit u ní není žádný problém. Další možností je požádat někoho, třeba Milana, aby Vám pár semen poslal.           ... celý příspěvek >
Plíseň bramborová 2021 - stav fronty, 28.7.2021
Problém plísně bramborové je právě v tom, že jakmile se plíseň objeví na stoncích, tak to znamená, že plíseň je v celé rostlině takže i v plodech. Pokud máš plody čisté, tak to asi není PB. Ale už dál se mně nechce na toto téma diskutovat, jedině... celý příspěvek >
Škůdci na pekingském zelí, 28.7.2021
Já si myslím, že je to můra zelná. Je aktivní v noci, ve dne se zahrabe do půdy a proto není ta housenka vidět.V každém případě by to chtělo zasáhnout nějakým přípravkenm, třeba Biobitem dokud se housenky nazavrtají do hlíávky. Potom se s nimi bojuje... celý příspěvek >
Plíseň bramborová 2021 - stav fronty, 27.7.2021 Obsahuje fotku
Neustál jsem ten psychický tlak daný hlavně internetovými diskuzemi a otrhal jsem všechna zralá rajčata a následně jsem všechny rostliny střikl Acrobatem i když jsem v tom svém pralese nenašel ani náznak, že by rostliny byla napadeny plísní ranou... celý příspěvek >
Pestovani vodniho melounu v nadobe?, 19.5.2020
Četl jsem zajímavou práci o pěstování melounů v našich podmínkách. Autor vysadil vždy 5 melounů do 10l nádob, 5 melounů do pytlů se zeminou a 5 melounů na záhon někde u Litoměřic a další pozemek u obce Borkovany. Píše, že pokus se konal v roce... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika