|
Příspěvky uživatele - 36.244
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajče - septoriová skvrnitost?, 14.6.2020 Milane, nepoužíváte kupované substráty vůbec, nebo používáte jinou značku? I já mám totiž podobný "pocit", že rostlinám "něco" scházelo do té doby, než jsem je začal přihnojovat. Navíc se mi letos i trochu kroutí listy (patrně vlivem reziduí... celý příspěvek > |  | Rajčata pro rok 2020, 11.6.2020 Topný kabel je také dobré řešení. Mir. |  |
|  | Rajčata pro rok 2020, 11.6.2020 Milane, 7. 4. je opravdu brzy, ale nějakou ochranu jste jim poskytl, takže to rajčátka zvládla a v brzké době se vám odvděčí. Ledoví muži byli u nás slabší, ořech a révu, co mám na zahradě, jen \"lízli\". Rajčatům jsem v noci přitápěl 3... celý příspěvek > |  | Rajčata pro rok 2020, 9.6.2020  Letos poprvé jsem vyzkoušel dřívější výsadbu rajčat (tyčkových). Semena zaseta 1. 3., prvních 9 sazenic vysazeno 30. 4., zbylých 8 ve standardním termínu 16. 5. Rozdíl je markantní (viz foto), první dnes dosahují výšky 90 cm s nasazenými... celý příspěvek > |  | Rajčata - plíseň, 8.6.2020 Milane, vlákno Rajčatový hokus pokus, ale i ostatní vlákna, týkající se rajčat sleduji, jsou přínosná a inspirující, člověk se rád poučí ze zkušeností druhých. I mě v mnohém nakopla. A snad se i to letošní léto nakonec vydaří (přeci jen je teprve na... celý příspěvek > |  | Rajčata - plíseň, 7.6.2020 Milane, žiji mezi CV a MO a pokud si vzpomínám, do poloviny 90. let se u nás plíseň na rajčatech nevyskytovala, patrně vlivem kyselých dešťů. Přišla až s odsířením zdejších uhelných elektráren. V mém případě se plíseň za posledních 25 let... celý příspěvek > |  | Rajčata - plíseň, 6.6.2020 Asi jsem měl také štěstí při své 50 leté zkušenosti s pěstováním rajčat, nejdříve v režii otce a posléze vlastní. Otec, ani já jsme nikdy proti plísni nestříkali a její výskyt na své úrodě (většinou jen v závěru sezony) mohu spočítat na prstech... celý příspěvek > |  | Holandská semena, 27.4.2020 Zdravím, mohlo by se jednat o odrůdu Bocati F1. Mir. |  | Rýchlenie rajčín pre rok 2020, 15.3.2020 Já jsem si objednal Santa Orange a dalších 9 odrůd na polském webu Moje pomidory. Zkušenosti s ním nemám, tak to bude bude pro mě překvapení, co vyroste. Miroslav |  | Rýchlenie rajčín pre rok 2020, 12.3.2020 Paní Evo, roste Vám to pěkně, jen mě zarazilo foto Orange Santa F1, mělo by se jednat o tzv. soudkové či datlové rajče, ale na fotce mi připadá, že je kulaté. Srdečně Miroslav |  |
|  | Partenokarpická (bezsemenná) rajčata, 22.2.2020 Díval jsem se na netu, na Ukrajině pěstují odrůdu TOM 02044 F1 (vyšlechtěná jap. firmou Sakata). Když si název odrůdy zadáte do vyhledávače můžete se podívat na krátké šoty o jejím pěstování (v ruštině). Dle těch šotů je to odrůda... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|