|
Příspěvky uživatele - 84.230
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Insekticidní tyčinky, 22.9.2010 Dobrý den,
v televizi doporučovali použití insekticidních tyčinek při přesunu letněných květin do domu. Našla jsem je na internetu - pouze jeden druh. Mezi škůdci, na které působí, nebyly uvedeny svilušky, které jsou, alespoň u nás, největším... celý příspěvek > |  | Kanadská borůvka - spála, 14.8.2009 Mám několik let kanadskou borůvku, dosud se jí dařilo dobře, pěkně plodila. Je zasazená pod višní, která vloni prodělala monoliovou spálu. Letos na jaře borůvka obrazila i kvetla, potom ale začala docela rychle odcházet, na listech se objevily skvrny... celý příspěvek > |  |
|  | Stihl 260 W koupit nebo nekoupit, 12.7.2008 I Vám díky za reakci. Samozřejmě toto musí napadnout každého včetně mne ale myslím/doufám, že toto riziko je v mém případě minimální. A to z těchto důvodů. Pilu mi prodává kamarád, který se zabývá servisováním pro Stihl a Husqvarnu a nemůže si... celý příspěvek > |  | Stihl 260 W koupit nebo nekoupit, 10.7.2008 Vám též děkuji za reakci. Už jsem se rozhodl. V pátek pro ní jdu. Ještě jednou díky všem. |  | Stihl 260 W koupit nebo nekoupit, 6.7.2008 Mnohokrát děkuji za odpověď. Právě s tím co jste zmiňoval ohledně jistoty funkčnosti, tak v tom není žádný problém. Člověk, který pilu prodává a generálkuje na její funkčnost dává tuším i záruku po určitou dobu a následné opravy jsou také bez... celý příspěvek > |  | Stihl 260 W koupit nebo nekoupit, 6.7.2008 Zdravím místní odborníky a rád bych se na ně obrátil s prosbou. Mám možnost koupit motorovou pilu Stihl 260 W. Do teď jsem měl Castor CP 410 a větší střep sem v ruce neměl. S pilou neustále něco bylo. V mém okolí má mnoho známých pily Stihl a jsou ve... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|