|
Prevence plísně rajčata - vliv na papriky, 28.4.2021 Děkuji za vyčerpávající odpověď. |
 |
Prevence plísně rajčata - vliv na papriky, 27.4.2021 Ano ano plíseň bramborová :). |
 |
|
 |
Prevence plísně rajčata - vliv na papriky, 27.4.2021 Zdravím,
již minulý rok jsem postřikoval rajčata roztokem peroxidu vodíku či roztokem jedlé sody. S rajčaty nebyl problém. Peroxid vodíku sloužil jako okamžitá desinfekce zatímco jedlá soda jako zvyšovač ph.
Pro 30% peroxidu vodíku bylo 5ml... celý příspěvek > |
 |
Výsadba foliovník, 21.4.2021 Momentálně mám jen foliovník, protože místo je blízko starého smrčku. Kdyby se náhodou ulomila větvička tak mě to nebude tolik bolet.
Na kýžené místo pro skleník zasadil dědeček stromeček...
až se nebude dívat tak mu ho zneškodním =D |
 |
Výsadba foliovník, 21.4.2021 My jsme hornaté uzemí kdesi na severu
|
 |
Výsadba foliovník, 21.4.2021 Tak beru že je to takové věštění z koule, kdy venku nebude zima. Po 15. květnu se vysazuje ven. Tak mě zajímá jestli někdo vysazuje dříve do foliaku. |
 |
Výsadba foliovník, 21.4.2021 Zdravím,
myslítě že již mohu vysadit rajčata / papriky do foliovníku?
Není vytápěný. Kdy vysazujete vy?
Děkuji =) |
 |
Květináče papričky - velké množství, 9.4.2021 Na tom pasiči mě celkem houpou =). Tan cena s DPH je cenou bez DPH.
Když to vložím do košíku tak mi to přičte dalších 21%. |
 |
Květináče papričky - velké množství, 8.4.2021 škoda že v tom sincu nemají množstevní slevy. Tedy aspoň je tam nemají uvedené. |
 |
Květináče papričky - velké množství, 8.4.2021 super, díky |
 |
|
 |
Květináče papričky - velké množství, 8.4.2021 Zdravím,
potřeboval bych objednat velké množství květináčů. minimálně asi o velikosti 3l až 12l. Velkým množství myslím řádově asi tak 120+.
Neznáte nějakou levnou variantu? cenově tak 10Kč ks? Nemám to komerčně. Pěstuji jen hodně variant na... celý příspěvek > |
 |
Spor se sousedem, 30.3.2021 Tak kácet strom je krajní řešení a to už bych raději pokácel souseda.
Pokud má problem s tím že mu tam přečuhuje půlka stromu a padá mu tam listí tak to max nějak šikovně ořezat.
Filtruje to vzduch. Pokud nemá rád stromy ať nedýchá... |
 |
Spor se sousedem, 30.3.2021 Dejte mu polovinu meruněk a bude v klídku =) |
 |
Poloha skleníku na rajčata / papriky, 30.3.2021 Zdravím,
chtěl bych se zeptat, zda-li je nutné mít skleník na přímém slunci? Máme kolem baráku dost stromů, tak si myslím, že bude tak půlku dne ve stínu. Případně jak moc to ovliní úrodu? (na to se asi težko odpovídá =)...)
Děkuji
|
 |
Nejsladší varianta jahod?, 29.3.2021 to jsem věděl. díky |
 |